Inca
La Trobada de Cossos d'Emergència retrà un homenatge a tots els que han col·laborat a les inundacions de la comarca del Llevant
La sala de plens de l'Ajuntament d'Inca ha acollit la Junta Local de Seguretat.
ajinca.net 18/10/2018 - 14:32:02

La Trobada de Cossos d'Emergència retrà un homenatge a tots els que han col·laborat a les inundacions de la comarca del Llevant


La sala de plens de l'Ajuntament d'Inca ha acollit la Junta Local de Seguretat; a la que han participat el Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la delegada el Gobierno en Baleares, Rosario Sánchez, la regidora de Policia, Antonia Triguero, el cap de la Policia Local, Pep Cañete, el director de l'ISPIB, Vicenç Martorell, el cap de la Guàrdia Civil a Inca, Javier Guerra i diferents membres del Consistori. Durant la reunió s'ha agraït la tasca de tots els que han ajudat tots aquests dies a la zona de Llevant per pal·liar l'efecte de les inundacions. Per aquesta raó, s'ha anunciat que el pròxim diumenge, durant la celebració de la Trobada de Cossos d'Emergència es retrà un homenatge a tots els professionals i voluntaris que han participat dels dispositius de feina. A més l’Ajuntament dedicarà la 1ª Fira al poble de Sant Llorenç.

Per altra banda, s'ha donat a conèixer el Pla de Seguretat que s'ha elaborat per les Fires, el correfoc de la festivitat de Santa Maria la Major, el Dijous Bo i la revetlla. Així mateix, s'ha informat que uns 300 efectius entre Guàrdia Civil, Policia Local i seguretat privada formaran part del dispositiu d'aquestes festes. «Vull subratllar l'excel·lent col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local permet realitzar un servei de proximitat i implicació amb la població d'Inca», ha expressat Sánchez. A més, s'ha informat que des de l'àrea de Mobilitat es realitzaran diverses ordenacions extraordinàries a les zones del carrer de Formentor i Ronda de Migjorn per evitar els col·lapses de circulació. Paral·lelament, s'incorporen noves zones d'estacionament respecte a l'any passat; fet que suposarà poder comptar amb quasi 400 noves places.

Finalment des de la comandància d'Inca de la Guàrdia Civil s'ha informat del descens de delictes a la comarca entorn del 5% i l'augment fins al 46% de la resolució de delictes denunciats.

 

Reciente
Visto
Comentado