Hospital de Manacor
L'HOSPITAL DE MANACOR CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT I RECONEIX LA FEINA QUE DUEN A TERME ELS AUDITORS INTERNS
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient s'ha realitzat una activitat virtual i una altra presencial.
AMN 05/06/2020 - 14:27:04
L'HOSPITAL DE MANACOR CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT I RECONEIX LA FEINA QUE DUEN A TERME ELS AUDITORS INTERNS
 
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, aquest any envers de  realitzar una jornada com anys anteriors, s'ha realitzat una activitat virtual i una altra presencial. 
 
Per una part, s'ha realitzat un vídeo sobre la importància del reciclatge de guants i mascaretes que s'ha publicat a les xarxes socials del centre hospitalari per a conscienciar a la població de la importància de tenir cura del Medi Ambient. Per altra banda, una de les activitat que sí s'ha pogut dur a terme a l'Hospital de manera presencial, és l'entrega dels diplomes i reconeixement per part de la Gerència al grup d'auditors interns.

Cal recordar que des de 2009 i en coordinació amb la Conselleria de Salut i Consum l'Hospital de Manacor realitza auditories internes de processos assistencials i no assistencials associats amb el sistema de qualitat, medi ambient i gestió de riscos per a la seguretat del pacient. Existeix ja un ampli equip d'auditors interns compost per professionals del mateix hospital. Actualment l'Hospital compta amb 12 auditors actius i 12 en reserva per a futures auditories.

D'aquesta manera l'Hospital ofereix formació i experiència com a auditors ISO9001: 2015 augmentant el coneixement en gestió de l'Hospital i experiència per detectar millores al mateix temps que pot afavorir positivament en la seva carrera professional als auditors i indirectament un estalviï de la despesa en gestió del mateix hospital.


 
Tots els auditors formats a l'hospital tenen àmplia experiència en el sector sanitari i com a mínim 20 h de formació en el Sistema de Gestió de Qualitat ISO9001: 2015.
Un proper objectiu és disposar de manera similar d'aquests professionals en matèria de gestió de riscos de seguretat del pacient i gestió mediambiental.
Des de la Gerència s'ha volgut fer aquest agraïment a l'equip de 14 auditors que durant 2019 varen auditar 6 dels serveis de l'Hospital de Manacor.
 
 
Reciente
Visto
Comentado