Cant de Sales o de Panades després de quasi 90 anys.
Els Salers de Manacor donen les panades a l'Alberg de la Fundació Trobada. Un grup de persones pertanyents als Amics de l'Escola Municipal de Mallorquí i de l'Agrupació sa Torre
Una vegada finalitzat el recorregut, feren donació a l'Alberg de persones sense sostre que pertany a la Xarxa d'Inclusió Social de l'IMAS i que gestiona l'entitat manacorina Fundació Trobada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/04/2017 - 06:57:00
Una vegada acabada la processó de l'Encontre del Diumenge de Pasqua, el grup va cantar per primera vegada, després de gairebé un segle a l'entrada de la parròquia dels Dolors i a sa Bassa.

Els Salers de Manacor donen les panades a l'Alberg de la Fundació Trobada. Un grup de persones pertanyents als Amics de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor i de l'Agrupació sa Torre s'han unit amb la finalitat de recuperar, des del vessant musical, el Cant de Sales o de Panades després de quasi 90 anys.

Una vegada acabada la processó de l'Encontre del Diumenge de Pasqua, el grup va cantar per primera vegada, després de gairebé un segle a l'entrada de la parròquia dels Dolors i a sa Bassa, amb moltíssim públic, que no va voler perdre's el moment emotiu de la seva recuperació.

A continuació i després d'un passeig, van cantar en diferents punts de Manacor, donant-li encara si cal més ambient festiu al diumenge de Resurrecció, tal com aquest es mereix. Així cantaren pels diferents indrets del nostre poble i anaven recaptant panades que la gent i els comerços donaven als “salers”. Una vegada finalitzat el recorregut, feren donació a l'Alberg de persones sense sostre que pertany a la Xarxa d'Inclusió Social de l'IMAS i que gestiona l'entitat manacorina Fundació Trobada, de totes les panades recollides.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado