Segueix la llista d'espera a l'alberg amb nou record de 706 pernoctes mensuals.
Manacor: Segueix la llista d'espera a l'alberg amb nou record de 706 pernoctes mensuals. Així son 4 les sortides i igual nombre d’entrades
25 persones. Així son 4 les sortides i igual nombre d’entrades. D’aquestes sols 1 home espanyol ha ingressat per primera vegada, mentre els altres tres han estat reingressos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/06/2017 - 01:54:00
El promig de pernoctes diàries ha estat de 22,7 persones el que ha donat un total mensual de 706 pernoctes i igual nombre de racions d’usuaris residents. Així, doncs, segueix la llista d'espera a l'Alberg.

Segueix la llista d'espera a l'alberg amb nou record de 706 pernoctes mensuals. L'escàs moviment del mes de maig passat es debut a la saturació que l’alberg pateix des de fa mesos, ja que, com és sabut, el límit de places és de 25 persones. Així son 4 les sortides i igual nombre d’entrades. D’aquestes sols 1 home espanyol ha ingressat per primera vegada, mentre els altres tres han estat reingressos.

El promig de pernoctes diàries ha estat de 22,7 persones el que ha donat un total mensual de 706 pernoctes i igual nombre de racions d’usuaris residents. Així, doncs, segueix la llista d'espera a l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor que pertany a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca.

Aquests dies passats s'han celebrat les Fires i Festes de Primavera de la nostra ciutat. I entre els actes a destacar, i va haver-hi la XV Jornada de Cuina de Manacor, organitzada per la Delegació de Comerç de l’Ajuntament. Varen pensar que seria una bona idea que la Fundació Trobada es fes càrrec de la venda de begudes i refrescs de l’encontre gastronòmic. I així s’ha fet. El dia 4 de juny a les 20 hores del capvespre estava tot a punt: els restaurants, les pastisseries, els cellers, el cafè i també el quiosc-bar de la nostra Fundació. Les geleres, que juntament amb la carpa que l’organització ens hi havia instal·lat, plenes a vessar de begudes.

La venda va ser un èxit en tots els sentits, tant de participació com de recaptació. Per això volem fer present a totes les persones anònimes que compraren les begudes, com aquelles que col·laboraren amb un donatiu econòmic en les vidrioles que hi havia a la taula, la nostra més profunda gratitud. Una vegada que acabarem el recompte de la venda, el benefici del quiosc-bar va ser de 390 €, destinats a la Fundació Trobada que gestiona l'alberg de Manacor que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca. Així mateix, volem fer un agraïment especial a totes aquelles persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat a realitzar aquesta fita:

Delegació de Comerç de l’Ajuntament Manacor. Delegada: Maria Isabel Bauzá, equip: Catalina Pont i Dolors Solís.

Hiper Centre Manacor.

Voluntaris: Fernando Iniesta i Chakib Touil.

Professionals de la Fundació Trobada.

Moltíssimes gràcies.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado