Consell de Mallorca, i està gestionat per la Fundació Trobada.
Torna a haver-hi llista d'espera a l'Alberg de Manacor. Agraïment a particulars i a la Comissió de Festes de s'Illot. Una persona anònima va oferir una TDT
(Institut Mallorquí d'Afers Socials) i que gestiona la Fundació Trobada. Els usuaris del centre varen poder gaudir d'un bon àpat mariner gràcies a la solidaritat de la Comissió de Festes. Moltíssimes gràcies!.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2017 - 06:31:00
Al mateix temps hi ha hagut 7 baixes al centre, per la qual cosa s’ha experimentat un augment d’1 persona sobre el mes de Juliol i a les dues darreres setmanes i a dia d’avui hi ha llista d’espera per ingressar.

Torna a haver-hi llista d'espera a l'Alberg de Manacor. Un total de de 8 persones han ingressat el mes d’agost passat a l’alberg de Manacor, dels quals 3 ho han fet per primera vegada i la resta ja havien estat abans. Dels 3 que han ingressat de vell nou, 1 és espanyol, 1 altre és estranger comunitari i el tercer és estranger extracomunitari. La seva edat està compresa entre els 45 i 60 anys i la seva arribada al centre ha estat per indicació d’amics o coneguts.

Al mateix temps hi ha hagut 7 baixes al centre, per la qual cosa s’ha experimentat un augment d’1 persona sobre el mes de Juliol i a les dues darreres setmanes i a dia d’avui hi ha llista d’espera per ingressar al centre. El promig de pernoctes diàries ha estat 22 persones i el total de pernoctes mensuals ha estat de 682 persones i igual nombre de racions de berenar, dinar i sopar. L’Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d’Inclusió Social del Consell de Mallorca, està gestionat per la Fundació Trobada.

De seguida una persona anònima va oferir una TDT que no el feia servir, així que en un parell de dies ja tornàvem a tenir connexió televisiva.

Agraïment a particulars i a la Comissió de Festes de s'Illot. El nucli de s'Illot ha posat damunt la taula, una altra vegada, un dels plats més esperats de les festes d'enguany: la Nit Marinera de la gambada sillotera. La gambada va començar oficialment devers les nou del vespre, quan es va donar el "sus" a la immensa cua de gent que esperava per a bescanviar el seu tiquet per plats de gambes, acompanyades de pa i allioli. Tot i que l'espera no va ser llarga, la cua per fer-se amb el plat de gambes va ser contínua. Una vegada acabat el sopar, varen sobrar uns quants quilos de gambes cuinades. Que la Comissió de Festes de S'Illot va regalar a l'alberg de persones sense sostre de Manacor que pertany a l'IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials) i que gestiona la Fundació Trobada. Els usuaris del centre varen poder gaudir d'un bon àpat mariner gràcies a la solidaritat de la Comissió de Festes. Moltíssimes gràcies!

També aquest mes d'agost es va rompre la TDT de la televisió i ens vàrem quedar sense poder connectar els canals. De seguida una persona anònima va oferir una TDT que no el feia servir, així que en un parell de dies ja tornàvem a tenir connexió televisiva. Agrair aquest gest tan desinteressat i solidari d'aquesta dona anònima. Moltíssimes gràcies! Volem agrair públicament a la Comissió de Festes de S'Illot de 2017 i a la persona anònima que ha regalat la TDT, aquests gests amb la Fundació Trobada i amb tots els usuaris del nostre alberg.

Moltes Gràcies!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado