Jornada lúdica i participativa, que a més a més va tenir un component solidari
Les escoletes Nins i Nines i Son Boga recullen aliments infantils amb una festa i els donen al Banc d’Aliments i els representants dels centres els han entregat al rebost de l’Ajuntament de Manacor
Nins i Nines i Son Boga, les escoletes que gestiona l’empresa Lireba Serveis Integrats. I cadascú, per poder participar a la festa, havia d’aportar un quilo de qualsevol classe d’aliment que es pugui guardar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/12/2017 - 10:44:00
es famílies que formen part de les escoletes municipals Nins i Nines i Son Boga han fet possible una donació solidària al Banc d’Aliments que gestiona l’Ajuntament de Manacor.

Les escoletes Nins i Nines i Son Boga recullen aliments infantils amb una festa i els donen al Banc d’Aliments. Els representants dels centres els han entregat al rebost de l’Ajuntament. Les famílies que formen part de les escoletes municipals Nins i Nines i Son Boga han fet possible una donació solidària al Banc d’Aliments que gestiona l’Ajuntament de Manacor.

Dijous dia 7 de desembre al matí les directores de l’escoleta municipal Nins i Nines i més tard, les directores de l’escoleta municipal Son Boga, en nom i representació de l’empresa gestora i dels pares que hi havien col·laborat, feren l’entrega a l’Ajuntament de Manacor de les capses d’aliments recollits. Tant la batlessa de Manacor, Catalina Riera, com la regidora de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzà, varen voler agrair personalment la promoció de la campanya i l’esforç de les famílies per col·laborar-hi. Així, els aliments infantils que es donaren ja són al Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Manacor a disposició de les famílies que més ho necessiten.

La recollida d’aliments es va fer el passat 21 de novembre coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Infància. Aquestes dues escoletes municipals de Manacor celebraren una gran festa per a infants que va comptar amb la participació de la majoria de famílies dels centres Nins i Nines i Son Boga, les escoletes que gestiona l’empresa Lireba Serveis Integrats. I cadascú, per poder participar a la festa, havia d’aportar un quilo de qualsevol classe d’aliment que es pugui guardar.

Així, i després de donar bolquers, llet en pols, preparats alimentaris i tota casta d’aliments, els pares, mares i alumnes de les escoletes pogueren gaudir de l’actuació de Geordi Clown, que es preocupà d’animar els assistents, i també d’un taller de cuina on es varen elaborar pizzes. Va ser una jornada lúdica i participativa, que a més a més va tenir un component solidari que ha permès aportar productes al Banc d’Aliments.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado