Pescada solidaria del Club Perlas Manacor, Actividades Subacuáticas
El Club Perlas Manacor entregó su pescada el pasado 4 de marzo al Albergue de Transeúntes y disfrutaron de una gran paella espectacular
El día 4 de marzo de este año, los integrantes del Club Perlas Manacor de Actividades Subacuáticas celebraron la jornada de pesca solidaria, para disfrutar posteriormente de un almuerzo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/03/2018 - 10:02:24
Por cuarto año consecutivo, la pescada solidaria, fue destinada a los usuarios del Albergue de Manacor, que pertenece a la Red de Inclusión Social del Consejo de Mallorca. Lo que agradecemos.

Pescada solidaria del Club Perlas Manacor, Actividades Subacuáticas, a favor del Albergue de la Fundación Trobada. El día 4 de marzo de este año, los integrantes del Club Perlas Manacor de Actividades Subacuáticas celebraron la jornada de pesca solidaria, para disfrutar posteriormente de un almuerzo de compañeros en la finca de Son Cifre Vell.

Un buen número de personas, entre las que eran invitados miembros de la Fundación Trobada de Manacor, disfrutaron de una paella mixta que fue la delicia de todos los asistentes. Por cuarto año consecutivo, la pescada solidaria, fue destinada a los usuarios del Albergue de Manacor, que pertenece a la Red de Inclusión Social del Consejo de Mallorca. Lo que agradecemos profundamente.

Un buen número de personas, entre las que eran invitados miembros de la Fundación Trobada de Manacor, disfrutaron de una paella mixta que fue la delicia de todos los asistentes.

 

Publicada la Memòria General de l'any 2017 de la Fundació Trobada de Manacor. S’ha publicat la Memòria General de la Fundació Trobada corresponent a l’any 2017, fent una descripció de cada un dels quatre projectes que s’han dut a terme.

Sala d’Art i Cultura. La tercera planta de l’edifici García-Prohens, situat a Manacor, al Passeig Ferrocarril, 14 ha estat emprada per fer exposicions de pintura i altres arts, tal com tots els anys anteriors i destinat preferentment als nous artistes que volen gaudir d’una oportunitat. Així mateix, aquest espai també s’emprat per realitzar cursos, conferències, taules redones, presentació de projectes ... Tot des d’una perspectiva formativa, cultural o social.

Alberg per persones sense sostre. A l’abril de l’any 2013 es va signar un contracte amb l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials del Consell de Mallorca) que suposa el finançament parcial del servei així com la integració de l’alberg dins la Xarxa d’inserció social a Mallorca. Actualment, l’entitat a l’any 2017 ha signat un nou contracte amb el mateix òrgan del Consell de Mallorca per ampliar l’acolliment nocturn de 25 persones i poder oferir un servei d’acollida diürn i nocturn. Així, s'oferirà atenció de manera integral a les persones en risc i/o exclusió social de la part forana de Mallorca. S’ha publicat també una Memòria específica amb tota mena de detalls d’aquest projecte que ho podeu veure a aquest enllaç.. Memòria Alberg 2017.

Cooperació Internacional. Aquest projecte té com a objectiu recolzar i promoure la cultura, els estudis, les capacitacions de cara a treballar en la dignitat dels camperols i al progrés social de Paraguai i d’aquesta manera facilitar l'accés dels joves a l'educació universitària o tècnica i ajudar a la transformació del país. El mètode és la convocatòria de beques d’estudis pels alumnes que així ho han sol·licitat i que es consideren més aptes. Aquest any passat s’han lliurat 37 beques d’estudis per un total de 7.405 Euros.

Projecte «EMPODERA-T»...

És un servei de formació i d’oci destinat a persones en situació de risc i/o exclusió social de la Comarca del Llevant. Mitjançant diferents activitats i tallers els usuaris reben atenció social així com formació i ocupació del temps d’una manera constructiva i profitosa.

Situacions específiques de necessitat sobre les que s’ha actuat:

 Donar suport a les famílies en risc i/o exclusió social en la tasca escolar.

 Integrar el col·lectiu al context on viu.

 Empoderar als usuaris en les tasques domèstiques i d’higiene

 Disminuir hàbits que perjudiquen la seva salut

 Reduir el nombre de persones en risc i/o exclusió social sense feina

 Millorar la situació educativa escolar/acadèmica d’aquest col·lectiu

 Facilitar la diversió i entreteniment de persones en risc i/o d’exclusió social

 Possibilitar un suport psicològic en persones en risc i/o exclusió social.

Altres. La Memòria finalitza amb una recull d’iniciatives, activitats diverses, reflexions, vivències i més de 50 notícies que han estat publicades al present blog. La Memòria al complet es pot llegir a aquest enllaç Memòria General 2017.


 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado