El próximo martes día 29 de mayo a las 19:00 horas en la SACMA Manacor
Los socialistas Marc Pons, Mercedes Garrido, Marc López y Nuría Hinojosa dan una Conferencia el martes 29 en la Sala Sacma de Manacor a las 19:00h, “Recuperamos el Bienestar: Por una vivienda digna”
La cita es en la Sala Sacma de Manacor en la calle Bosch a las 19.00 horas, con Marc Pons, conseller de Territorio, Mercedes Garrido secretaria general del PSIB-PSOE Mallorca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2018 - 06:15:00
Marc López secretario general de las Juventudes Socialistas y la secretaria general de la agrupación socialista de Manacor Nuría Hinojosa.

El próximo martes día 29 de mayo a las 19:00 horas el PSIB-PSOE de Baleares, Insular y Local explican en una importante Conferencia Informativa porque “Recuperamos el Bienestar: Por una vivienda digna”. Cuatro ponentes de primera línea socialistas, dos ellos con cargos importantes en el Ejecutivo Balear y Insular. Comparecen con la intención de aclarar muchas cosas en materia de vivienda y la nueva Ley.

La cita es en la Sala Sacma de Manacor en la calle Bosch a las 19.00 horas, con Marc Pons, conseller de Territorio, Mercedes Garrido secretaria general del PSIB-PSOE Mallorca y consejera insular de Territorio, Marc López secretario general de las Juventudes Socialistas y la secretaria general de la agrupación socialista de Manacor Nuría Hinojosa.

Pels Socialistes, garantir l'accés a un habitatge digne és una prioritat. Per això, el proper 29 de maig durem a terme un acte en el que explicarem les diferents mesures.

Pels Socialistes, garantir l'accés a un habitatge digne és una prioritat. Per això, el proper 29 de maig durem a terme un acte en el que explicarem les diferents mesures a les que els ciutadans ens podem acollir per tal de gaudir d'un habitatge digne.

Si vols conèixer més sobre els lloguers socials, si ets jove i vols saber les ajudes de les que disposes en matèria de lloguer, si tens una propietat per llogar però no disposes dels recursos suficients per rehabilitar-la o bé estàs interessat en estar al corrent sobre els beneficis fiscals en matèria d'habitatge, t'esperem el proper 29 de maig a les 19.00h a la Sala Sacma de Manacor (Carrer Bosch, 5) per resoldre tots els teus dubtes. Treballam pel que importa, treballam per garantir l'accés a l'habitatge digne. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado