Actualment, ens trobem amb molta manca de matalassos, perquè....
Manacor: Necessitem amb certa urgència matalassos pels usuaris de l'alberg i les mides que necessitem són de llit de 90 centímetres podeu telefonar al 673797596
Per a mes informació podeu telefonar al 673797596, enviar un correu electrònic a inclusió@fundaciotrobada.com o personar-vos al Passeig Ferrocarril, 14 i 16. L'Ajuda de tots és molt important.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/06/2018 - 09:45:00
Necessitem amb certa urgència matalassos pels usuaris de l'alberg. Des de la Fundació Trobada volem agrair a totes les persones que d'una manera o altra ens ajuden mitjançant acciones humanes o materials.

Necessitem amb certa urgència matalassos pels usuaris de l'alberg. Des de la Fundació Trobada volem agrair a totes les persones que d'una manera o altra ens ajuden mitjançant acciones humanes o materials. Per a les persones usuàries de l'alberg és molt important ja que es troben en una situació de risc o exclusió social.

Actualment, ens trobem amb molta manca de matalassos, perquè durant els darrers mesos, com hem publicat reiteradament, les places de l'alberg son ocupades en la seva totalitat, amb el conseqüent deterior del mobiliari que es fàcil suposar, i en concret dels matalassos. Les mides que necessitem són de llit de 90 centímetres.

Agrairíem sincerament que si teniu algún matalàs que vos sobra vos poséssiu en contacte amb nosaltres i que en féssiu difusió d'aquesta petició. Per a mes informació podeu telefonar al 673797596, enviar un correu electrònic a inclusió@fundaciotrobada.com o personar-vos al Passeig Ferrocarril, 14 i 16. L'Ajuda de tots és molt important

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado