L'Ajuntament d'Inca i la Fundació Amadip-Esment posen en marxa
L'Ajuntament d'Inca i la Fundació Amadip-Esment posen en marxa un projecte per millorar la informació als visitants del mercat del dijous
«Valoram molt positivament el projecte perquè donam un servei en una època que rebem molts visitants i a més donam visibilitat a les persones amb discapacitat», ha explicat Fernández.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/07/2018 - 00:59:00
El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i la presidenta de la Fundació Amadip-Esment, Montserrat Fuster, acompanyats de la regidora de Mercats, María José Fernández, han signat un conveni.

L'Ajuntament d'Inca i la Fundació Amadip-Esment posen en marxa un projecte per millorar la informació als visitants del mercat del dijous. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i la presidenta de la Fundació Amadip-Esment, Montserrat Fuster, acompanyats de la regidora de Mercats, María José Fernández, han signat un conveni de col·laboració per posar en marxa un servei d'informació al mercat setmanal. L'objectiu de l'acord és potenciar la integració social de les persones amb discapacitat i, a la vegada, proporcionar un servei de valor a la societat.

D'aquesta manera, cada dijous, un grup d'usuaris de la Fundació Amadip-Esment, acompanyats de diferents professionals, proporcionaran informació sobre el tradicional dijous d'Inca. «Valoram molt positivament el projecte perquè donam un servei en una època que rebem molts visitants i a més donam visibilitat a les persones amb discapacitat», ha explicat Fernández.

Amb el nom Esment Guies, grups de 10 persones procedents de la fundació, acudiran cada setmana durant el mes de juliol, acudiran al mercat setmanal per repartir els mapes informatius del dijous.

Amb el nom Esment Guies, grups de 10 persones procedents de la fundació, acudiran cada setmana durant el mes de juliol, acudiran al mercat setmanal per repartir els mapes informatius del dijous i de les diferents rutes turístiques del municipi. Des de l'Ajuntament, tècnics municipals, col·laboraran en la formació dels participants del projecte.

A més, mitjançant el conveni, l'administració local es compromet a afavorir la participació activa de les persones amb discapacitat en l'organització, disseny, avaluació i programació de les activitats municipals. Ambdues institucions, a través del programa Esment Guies, aposten per generar ocupació inclusiva i participativa per aquells col·lectius amb necessitats especials.

«Per part de l'equip de Govern hem apostat per projectes com aquest perquè produeixen un evident benefici social, no sols per la integració de persones amb discapacitat, sinó també per la pedagogia de normalització i visibilització que fan entre tota la població», ha comentat Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Por lo que se detecta y se puede ver sobre el terreno , Inca está por la labor de "potenciar" y engrandecer su mercado semanal. Otros municipios "importantes" , podrían tomar nota.