La representació no conta una història a l'ús, és un poema visual
La plaça de toros d'Inca serà l'escenari de l'estrena del Mercat de les Ànimes el pròxim dilluns 12 de novembre: L'entrada és gratuïta i s'obriran les portes amb música i glosses a les 20.30 h
Es tracta d'un espectacle multidisciplinari en el qual participen més de 100 artistes sota la direcció de Xisco Ródenas, basat en l'infern de Dante Alighieri, les narracions de Virgili i el mite d'Orfeu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/11/2018 - 01:34:00
La cita està emmarcada dins els actes de la Setmana Gran del Dijous Bo d'Inca. L'entrada és gratuïta i s'obriran les portes amb música i glosses a les 20.30 h.

Inca acull l'estrena de l'espectacle multidisciplinari "El Mercat de les Ànimes". La plaça de toros d'Inca serà l'escenari de l'estrena del Mercat de les Ànimes el pròxim dilluns 12 de novembre. Es tracta d'un espectacle multidisciplinari en el qual participen més de 100 artistes sota la direcció de Xisco Ródenas, basat en l'infern de Dante Alighieri, les narracions de Virgili i el mite d'Orfeu.

La representació no conta una història a l'ús, és un poema visual que tindrà una hora de duració aproximadament. I com que moltes coses poden ser poesia, no existirà una narració explícita sinó que actors i actrius, ballarins i ballarines, artistes de circ, dimonis, coral, batucada i músics aniran contant la història de la humanitat. Les seves pors i les seves esperances. La lluita entre el bé i el mal... des de les portes de l'infern fins a l'apoteòsic final.

Aquest projecte comptarà amb les actuacions dels xeremiers: Pep Toni Rubio i Julià Ferrà, glosadors: Macià Ferrer "Noto" i Pau Riera "Rierol", Conservatori Municipal Professional i Escola Municipal de Música i Dansa d'Inca Antoni Torrandell, la Banda de Música Municipal d'Inca, el ballarí Ramón Ginard, els actors Josué Guasch, Neus Marí, Carol Valverde, Emmanuel Danet, Xavi Vela, l'slammer Xiwaka BuenosDias, les escoles de dansa Dream Dance i Espai Dansa, la Batucada Feres de Foc d'Inca, A Tiro Fijo Circ, les colles de dimonis d'Inca, de Búger i un bon grapat de dimonis vinguts de diferents colles, l'Orfeó HARPA d'Inca, la cantant Glòria Julià amb el guitarrista Victor Leiva i els textos de Laia Martínez i López, David Trashumante, Aina Ferrer i Margalida Tzébé. La cita està emmarcada dins els actes de la Setmana Gran del Dijous Bo d'Inca. L'entrada és gratuïta i s'obriran les portes amb música i glosses a les 20.30 h.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado