Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions
L'ajuntament de Porreres ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 207.423 € que el Consell de Mallorca ha invertit
Municipal es troben el reforç de ferm de la ronda de l'Estació, la renovació urbana del carrer Lluna i la remodelació urbana del carrer Balmes, amb una inversió de 150.000 euros.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/11/2018 - 07:29:00
L'objectiu d'aquesta inversió és millorar la qualitat de l'aigua i evitar que la calç quedi incrustada en el sistema de distribució. El cost d'aquesta adquisició ha estat de 15.693,70 euros.

El Consell de Mallorca finança les obres de millora d'infraestructures urbanes i d'estalvi energètic de Porreres. L'ajuntament de Porreres ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 207.423,46 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben el reforç de ferm de la ronda de l'Estació, la renovació urbana del carrer Lluna i la remodelació urbana del carrer Balmes, amb una inversió de 150.000 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 41.729,76 euros per fer front al pagament de despesa corrent. Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font.

Pel que fa al pla especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics, el consistori ha adquirit un descalcificador pel pou que subministra aigua a tot el municipi. L'objectiu d'aquesta inversió és millorar la qualitat de l'aigua i evitar que la calç quedi incrustada en el sistema de distribució. El cost d'aquesta adquisició ha estat de 15.693,70 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 41.729,76 euros per fer front al pagament de despesa corrent. Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats per la batlessa del municipi, Francesca Mora.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado