Nadal que presenta a Cala Millor l'Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç
Al mes de desembre és ja una tradició el concert de Nadal que presenta a Cala Millor l'Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç, història de l’Auditori des de l’any 2002
Un concert que ha acompanyat la història de l’Auditori des de l’any 2002. Una fita ben assenyalada per encetar les festes. Podeu reservar o comprar les entrades (no numerades) a partir del dimarts 11 de desembre. Salutacions cordials.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/12/2018 - 04:13:00
14 de desembre, a les 19.30 h. CONCERT DE NADAL ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE SANT LLORENÇ. Entrada: 2 €. Al mes de desembre és ja una tradició el concert de Nadal que presenta a Cala Millor l'Escola de Música i Dansa.

Divendres, 14 de desembre, a les 19.30 h. CONCERT DE NADAL ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE SANT LLORENÇ. Entrada: 2 €. Al mes de desembre és ja una tradició el concert de Nadal que presenta a Cala Millor l'Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç.

Un concert que ha acompanyat la història de l’Auditori des de l’any 2002. Una fita ben assenyalada per encetar les festes. Podeu reservar o comprar les entrades (no numerades) a partir del dimarts 11 de desembre. Salutacions cordials, auditorisamaniga@gmail.com.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado