L’Ajuntament d’Inca incorpora 16 treballadors a través del programa SOIB
Un total de 16 nous treballadors/es s’incoporen al planter de l’Ajuntament d’Inca a través del programa SOIB Visibles 2019, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social
Fins a final del mandat, el Centre de Formació haurà contractat a 478 persones, gràcies a diverses convocatòries i finançament extern. En la convocatòria de 2018, 44 persones majors de 35.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2019 - 01:08:00
35 anys en situació d’atur de llarga durada i per l’altra banda ajudar-los al procés d’orientació laboral per afavorir-ne la seva posterior inserció en el mercat laboral ordinari», ha comentat Weber.

L’Ajuntament d’Inca incorpora 16 treballadors a través del programa SOIB Visibles 2019. Un total de 16 nous treballadors/es s’incoporen al planter de l’Ajuntament d’Inca a través del programa SOIB Visibles 2019, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Virgilio Moreno, Batle d’Inca, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, Angel Garcia, tinent batle de Medi Ambient, juntament amb altres membres de l’equip de govern i el director del SOIB, Pere Torrens han donat la benvinguda al nou personal. «Poder comptar amb aquests projectes ens serveix per aconseguir un doble objectiu: per una banda integrar a majors de 35 anys en situació d’atur de llarga durada i per l’altra banda ajudar-los al procés d’orientació laboral per afavorir-ne la seva posterior inserció en el mercat laboral ordinari», ha comentat Weber.

El nou projecte es tracta del segon període del projecte d’inserció laboral «Inca en Marxa». Els nous treballadors ocuparan les places a diferents departaments col·laborant amb les tasques diàries i amb projectes específics. a relació de llocs de feina és la següent: 3 places d’oficial de picapedrer, 4 places de peons picapedrers, 2 de jardineria, 1 de pintor, 5 de consergeria i una d’auxiliar administrativa. De forma transversal han treballat a diverses àrees de l’ajuntament en tasques com: custòdia d’exposicions, tasques de millora i manteniment del parc El Serral, reparacions i pintura de senyals de trànsit, obres de voravia i de zones peatonals enrajolades, manteniment d’horts urbans, oferir informació al punt d’atenció turística i sobre igualtat de gènere.

De forma transversal han treballat a diverses àrees de l’ajuntament en tasques com: custòdia d’exposicions, tasques de millora i manteniment del parc El Serral, reparacions i pintura de senyals.

Cal esmentar que la passada setmana es varen acomiadar 28 persones contractades pel Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca sota el programa SOIB Visibles, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. En la convocatòria de 2018, 44 persones majors de 35 anys i descocupades hauran estat contractades dins el programa SOIB Visibles. Des de l’Ajuntament d’Inca s’han desenvolupat, durant els últims quatre anys, 19 projectes de formació amb 257 persones beneficiades i 8 projectes d’ocupació, amb 221. Fins a final del mandat, el Centre de Formació haurà contractat a 478 persones, gràcies a diverses convocatòries i finançament extern. En la convocatòria de 2018, 44 persones majors de 35 anys i desocupades hauran estat contractades baix el programa de SOIB Visibles.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado