Santanyí, un text convertit amb obra escènica que planteja interrogants
Dimarts dia 12 a la Sala Beckett de Barcelona: La lectura Memorial de Setmana Santa de Blai Bonet es complementa amb visions plàstiques obra de l’artista manacorí Miquel Brunet
A la posada en escena d’aquesta escenificació hi varen assistir els nebots de’n Brunet en Miquel Soler Brunet i na Bel Bonnin, qui abans de l’actuació del actor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/02/2019 - 08:57:00
La lectura d’aquest Memorial de Setmana Santa, es complementa amb visions plàstiques obra de l’artista manacorí Miquel Brunet, (que enguany per cert, es celebren els 100 anys del seu naixement).

Dimarts dia 12 a la Sala Beckett de Barcelona, l’actor i dramaturg manacorí Toni Gomila, va a dur a terme una relectura del preó de festes de Setmana Santa, que Blai Bonet va realitzar a l’any 1980 a Santanyí, un text convertit amb obra escènica que planteja interrogants a l’habitual narració dels fets i dona sentit a la Setmana Santa tot revisant-ne el relat històrics, els plantejaments teològics i els dilemes humans que Bonet exposà.

La lectura d’aquest Memorial de Setmana Santa, es complementa amb visions plàstiques obra de l’artista manacorí Miquel Brunet, (que enguany per cert, es celebren els 100 anys del seu naixement) contemporani del poeta.

A la posada en escena d’aquesta escenificació hi varen assistir els nebots de’n Brunet en Miquel Soler Brunet i na Bel Bonnin, qui abans de l’actuació de Toni Gomila, varen conversar sobre l’obra. Paraula escrita, obres d’art, lectura, dramatització i escenificació de tres talents mallorquins: Blai Bonet, Miquel Brunet i Antoni Gomila, que atraquen la cultura Illenca a les terres catalanes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado