Centre de Salut de Porto Cristo i el bar del poliesportiu Na Capellera.
L’Ajuntament posa revistes en català a disposició de la ciutadania: El primer s’ha instal·lat a l’Hospital de Manacor, on Catalina Vadell, i la responsable Bel Andreu, l’han volgut conèixer de primera mà
Les temàtiques d’aquestes revistes són molt variades; n’hi ha bastantes infantils i juvenils, però també de gastronomia, música, esports, agricultura, viatges, moda, cultura popular, història, salut, pesca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/03/2019 - 09:23:00
Reporter Doc, Tiro-Liro, D’estil, Enderrock, Viure en Família i Pesca d’Illes. L’Ajuntament agraeix la col·laboració i la bona predisposició dels tres centres on s’inicia aquest projecte: l’Hospital de Manacor.

L’Ajuntament posa revistes en català a disposició de la ciutadania amb el projecte «Llegeix, t’agradarà!». El Servei Lingüístic ha instal·lat el primer revister a l’Hospital de Manacor. L’Ajuntament de Manacor, a través del Servei Lingüístic municipal, inicia aquest mes de març el projecte «Llegeix, t’agradarà!». Es tracta d’una actuació de sensibilització en l’àmbit del lleure , que consisteix a posar a l’abast de la població manacorina revistes en català, en tres expositors situats a centres públics. El primer s’ha instal·lat a l’Hospital de Manacor, on la gerent del centre, Catalina Vadell, i la responsable del Servei Lingüístic, Bel Andreu, l’han volgut conèixer de primera mà.

A més ben aviat una gran selecció de revistes estarà disponible també al poliesportiu Na Capellera i al Centre de Salut de Porto Cristo. Amb aquesta actuació “es persegueix un doble objectiu: per una banda, fomentar la lectura en general i el consum de revistes en català; i per una altra banda, donar a conèixer un gran nombre de publicacions periòdiques que s’editen en català, o sigui, fer visible la presència de la llengua catalana en l’àmbit del lleure”, expliquen des del Servei Lingüístic.

Concretament es tracta d’aquests títols: Agrocultura, Entreacte, Mètode, Dones, l’Avenç, Caramella, Cinegeticat, Fosbury, Cuina, Descobrir, Sàpiens, Camacuc, Cavall Fort, Cucafera, El Tatano, Petit Sàpiens, Piu-Piu.

La majoria de les revistes que s’ofereixen en els expositors, perquè tothom les pugui consultar, difícilment es troben en les papereries i estancs de Manacor. De moment, a cada revister del projecte «Llegeix, t’agradarà!» s’hi pot trobar un total de 23 títols diferents, però «no es descarta la possibilitat, amb el temps, d’anar fent una selecció de publicacions en funció de cada centre; no fa falta que hi hagi exactament la mateixa oferta si es detecten interessos diferents a cada lloc», ha afirmat la tècnica del Servei Lingüístic, Isabel Andreu.

Les temàtiques d’aquestes revistes són molt variades; n’hi ha bastantes infantils i juvenils, però també de gastronomia, música, esports, agricultura, viatges, moda, cultura popular, història, salut, pesca, etc. Concretament es tracta d’aquests títols: Agrocultura, Entreacte, Mètode, Dones, l’Avenç, Caramella, Cinegeticat, Fosbury, Cuina, Descobrir, Sàpiens, Camacuc, Cavall Fort, Cucafera, El Tatano, Petit Sàpiens, Piu-Piu, Reporter Doc, Tiro-Liro, D’estil, Enderrock, Viure en Família i Pesca d’Illes. L’Ajuntament agraeix la col·laboració i la bona predisposició dels tres centres on s’inicia aquest projecte: l’Hospital de Manacor, el Centre de Salut de Porto Cristo i el bar del poliesportiu Na Capellera.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Manuel Rosas Serra
Se debería ampliar al centro de salud de Manacor. También a las bibliotecas de Manacor y Porto Cristo. Y no deberíamos olvidarnos del castellano , que también es lengua oficial de esta Comunidad Autonoma
Manacorí
Quina pesadilla amb es català des....