L’EQUIP INFANTIL HA PASSAT 4 DIES D’INTERCANVI A AMSTERDAM
Manacor: De divendrés dia 3 a diumenge dia 5 de maig les nines del nostre equip mini femení SONSÒNIA Centre Auditiu disputaran el Campionat de Mallorca i 4 dies de bàsquet, convivència i turisme per Amsterdam
Divendres jugaran a les 19.00 contra La Salle de Palma, dissabte jugaran a les 10.30 contra Pollença i diumenge a les 10.30 jugaran contra Montuïri. Des d’aquí dessitjam molta sort a les nostres nines.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/04/2019 - 02:25:00
visitar diferents indrets d’Amsterdam acompanyades de les companyes i les famílies holandeses que les varen acollir. Una gran experiència d’aprenentatge per a totes les nines!.

EL MINI FEMENÍ SONSÒNIA CENTRE AUDITIU DISPUTARÀ EL CAMPIONAT DE MALLORCA A SA POBLA. De divendrés dia 3 a diumenge dia 5 de maig les nines del nostre equip mini femení SONSÒNIA Centre Auditiu disputaran el Campionat de Mallorca de minibàsquet. Divendres jugaran a les 19.00 contra La Salle de Palma, dissabte jugaran a les 10.30 contra Pollença i diumenge a les 10.30 jugaran contra Montuïri. Des d’aquí dessitjam molta sort a les nostres nines i el seu cos tècnic esperant que sigui una gran experiència per a tot l’equip!

L’EQUIP INFANTIL CREUERS ILLA BALEAR HA PASSAT QUATRE DIES D’INTERCANVI A AMSTERDAM. Les nines del nostre equip han gaudit de quatre dies de bàsquet, convivència i turisme per la capital holandesa. Al llarg de la seva estada varen realitzar entrenaments i partits de bàsquet amb els companys i companyes del Club MBCA AMSTELVEEN i gaudiren de passejar i visitar diferents indrets d’Amsterdam acompanyades de les companyes i les famílies holandeses que les varen acollir. Una gran experiència d’aprenentatge per a totes les nines!

LA SETMANA PASSADA FINALITZÀ LA SETENA EDICIÓ DEL CAMPUS DEL JOVENTUT DE BADALONA. Una vuitantena de nins i nines gaudiren la setmana passada del millor bàsquet sota la direcció de n’Héctor Sánchez, entrenador de formació del Joventut de Badalona. Foren cinc dies d’aprenetatge i millora a on tots els campistes gaudiren al màxim. Des del Club estam molt contents de poder col.laborar en l’organització d’aquest Campus per setè any consecutiu.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado