També ens volem congratular per formar part del consell d’administració
Volem Manacor estalvia més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixa encarrilada l’arribada de l’aigua potable.
La contribució de Volem Manacor ha estat cabdal, com la de totes les formacions polítiques que conformen la Societat Anònima Municipal, per aconseguir aquesta fita. Cal recordar també, que si s’ha hagut de invertir feina i doblers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2019 - 09:31:00
SAM i haver contribuït al estalvi, tal i com fa el PP, de més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable.

Volem Manacor estalvia més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable. Desde Volem Manacor, també ens volem congratular per formar part del consell d’administració de la SAM i haver contribuït al estalvi, tal i com fa el PP, de més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable.

La contribució de Volem Manacor ha estat cabdal, com la de totes les formacions polítiques que conformen la Societat Anònima Municipal, per aconseguir aquesta fita. Cal recordar també, que si s’ha hagut de invertir feina i doblers en la xarxa d’aigua, ha estat per la deixadesa dels darrers vints anys, dels partits que ens han governat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


11
12
pep
joder volem se salen