Antics regidors i militants donen suport a MÉS-Esquerra Manacor
Aquest dimecres s'ha celebrat una trobada entre els més veterans de l'esquerra sobiranista de Manacor i la gent que actualment forma part de la llista de Miquel Oliver, candidat a la batlia per MÉS-Esquera
40 anys d'història". Vadell ha incidit en què "les sigles han anat canviant però ens hem mantingut ferms als ideals de justícia social i de defensa de Manacor i Mallorca".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2019 - 12:20:00
Prop d'una quarantena de persones s'ha aplegat al local de la candidatura per encoratjar les noves generacions a fer Oliver batle. La trobada ha acabat amb una picadeta amb menjar produït per persones...

Antics regidors i militants donen suport a MÉS-Esquerra . Aquest dimecres s'ha celebrat una trobada entre els més veterans de l'esquerra sobiranista de Manacor i la gent que actualment forma part de la llista. Miquel Oliver, candidat a la batlia per MÉS-Esquera ha donat les gràcies "per ser-hi; si nosaltres hi som és perquè vosaltres hi heu estat abans".

L'exregidora del PSM Maria Antònia Vadell ha dit que "aquest és un projecte que ve d'enrere, una lluita amb 40 anys d'història". Vadell ha incidit en què "les sigles han anat canviant però ens hem mantingut ferms als ideals de justícia social i de defensa de Manacor i Mallorca".

Prop d'una quarantena de persones s'ha aplegat al local de la candidatura per encoratjar les noves generacions a fer Oliver batle. La trobada ha acabat amb una picadeta amb menjar produït per persones que formen part dels tallers ocupacionals d'Aproscom.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado