Xavier Gelabert ofereixen un concert cap el mes de maig.
Convent organis festival Maanacor: Fa uns anys que els alumnes de composició de Xavier Gelabert ofereixen un concert. Dia 25 de maig a les 12 hores, i es repetirà el concert a les 20h
F.Cubells, J. Seguí, G.Riera, H. Gelabert, R. Riera, N. Roig, N. Morey i Xavier Gelabert són els noms dels alumnes que presenten les noves composicions; també Gelabert estrena una nova peça en el marc..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/05/2019 - 14:06:00
Els projectes de restauració al voltant de l'orgue del Convent han fet que aquest instrument esdevingui un dels protagonistes de les diferents composicions. Aquesta mateixa setmana la Comissió mixta...

ALUMNES DE COMPOSICIÓ A MANACOR: CONCERTS I INSTAL.LACIONS SONORES AL CONVENT ORGANIS FESTIVAL. Dia 25 de maig a les 12 hores, i es repetirà el concert a les 20 hores. Fa uns anys que els alumnes de composició de Xavier Gelabert ofereixen un concert cap el mes de maig.

Els projectes de restauració al voltant de l'orgue del Convent han fet que aquest instrument esdevingui un dels protagonistes de les diferents composicions. Aquesta mateixa setmana la Comissió mixta formada per membres de Patrimoni del Consell de Mallorca i del Bisbat han aprovat la segona fase, en la qual l’orgue haurà de ser desmuntat.

El grup de primer de Batxillerat de Música i Arts Escèniques del Mossèn Alcover ha elaborat una sèrie de creacions que seran presentades aquest mateix dia. El vint-i-cinc de maig,doncs.

F.Cubells, J. Seguí, G.Riera, H. Gelabert, R. Riera, N. Roig, N. Morey i Xavier Gelabert són els noms dels alumnes que presenten les noves composicions; també Gelabert estrena una nova peça en el marc d’aquest concert. A la vegada, Gelabert fa gairebé set anys que col.labora amb l'Institut Mossèn Alcover impartint un taller de composició contemporània que els darrers anys ha preferit el format d'instal.lacions sonores.

El grup de primer de Batxillerat de Música i Arts Escèniques del Mossèn Alcover ha elaborat una sèrie de creacions que seran presentades aquest mateix dia. El vint-i-cinc de maig,doncs, a les dotze hores s'encetarà aquest minicicle de creació contemporània. El concert es repetirà el mateix dia a les 20 hores, per tal de fer arribar les noves creacions en diferents horaris i així difondre aquesta proposta entre el públic.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado