De nou, s'ha posat una entrada-donatiu de 2 euros
El claustre de Sant Domingo serà l'escenari dels quatre concerts del Festival Incajazz; que es realitzaran a les 21 hores durant tots els diumenges del mes de juliol
L'Orquestra Simfònica, la Banda Municipal de Palma, o el Conservatori Superior, són els orígens dels músics d'aquest projecte, que conjuga experiència amb musicalitat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/06/2019 - 03:16:00
29 de juliol, serà a càrrec de la Glissando Big Band, qui pretenen oferir un repertori de jazz i swing, proposant un recorregut pels diferents artistes i big bands que van consolidar aquest estil.

El programa del Festival Incajazz fa una aposta per la qualitat musical local i internacional. El claustre de Sant Domingo serà l'escenari dels quatre concerts del Festival Incajazz; que es realitzaran a les 21 hores durant tots els diumenges del mes de juliol. De nou, s'ha posat una entrada-donatiu de 2 euros, que es destinaran a un projecte solidari entre la federació UNAC i el patronat de Joan XXIII.

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez, el director del Conservatori d'Inca, Marcelino Minaya, els representants d'UNAC i la Fundació la Caixa, Óptica Florida i Caixa Colonya. «Presentam, a la present edició, una oferta variada de jazz, cada grup està especialitzat en estils diferents, amb aquesta heterogeneïtat creiem que l'esdeveniment serà més atractiu», ha declarat Rodríguez. De fet, amb la programació s'ha fet una aposta clara per la qualitat d'artistes locals, però també nacionals i internacionals.

Un estil fresc ple a on es podrà gaudir dels resultats de dins l'aula de jazz, a on aquests músics, s'uneixen per a experimentar i fer gaudir dels estàndards del jazz i composicions pròpies.

Sense dubte Incajazz s'ha convertit en una cita obligada per a tots aquells a qui els agrada el jazz; i des de l'Ajuntament d'Inca, conscients de la força que aquest festival té i augmenta, es vol fer una passa més, i que no sigui tan sols música, sinó, a més un retorn social. És per aquest motiu que des de l'edició de l'any 2016 es construeixen projectes socials al voltant d'un festival com Incajazz. La passada edició es va destinar a un projecte de teatre per als usuaris del centre de la Fundació Es Garrover d'Inca, amb una recaptació de 3.500 € que s'han destinat a aquest projecte.

En aquesta edició els diners aniran destinats a UNAC, intentant com sempre arribar al màxim d'usuaris i d'entitats, per tal de donar el màxim aprofitament i retorn al festival, com a eina social. D'aquesta manera es posarà en marxa uns tallers de dansa i música destinats als monitors de les residències de l'entitat.

El 7 de juliol el festival comença amb l'actuació d'Eva Fernández. L'artista presenta el que serà el seu proper disc «Yo pregunto», un trio on ella canta i toca el saxo soprano acompanyada de guitarra elèctrica i bateria. El diumenge 14 de juliol el quintet Dejazzvu debutarà al festival. Compta amb músics destacats del panorama. L'Orquestra Simfònica, la Banda Municipal de Palma, o el Conservatori Superior, són els orígens dels músics d'aquest projecte, que conjuga experiència amb musicalitat.

Un estil fresc ple a on es podrà gaudir dels resultats de dins l'aula de jazz, a on aquests músics, s'uneixen per a experimentar i fer gaudir dels estàndards del jazz i composicions pròpies. El 21 de juliol serà el torn de Muriel Grossmann, d'origen austríac, la saxofonista (alt, soprano i tenor) Muriel Grossmann ha tocat amb bandes de diversos estils. El darrer concert, el dia 29 de juliol, serà a càrrec de la Glissando Big Band, qui pretenen oferir un repertori de jazz i swing, proposant un recorregut pels diferents artistes i big bands que van consolidar aquest estil.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado