Porto Cristo ,lloc on ells practiquen judo baix la direcció del mestre Javi Reche
El Dojo Muratore Manacor y comarcas suma 3 Cinturons Negres mes: es varen desplaçar a Sineu el passat diumenge dia 23 de Juny per participar als cursos
Javi Reche per 6º dan, Pep Bordal, per 4º dan, Adam Monzò, Nicolau Vidal, Marisé Jara, Xisco Torres y Adrián Cuevas, para 2º Dan y Sergi Baqué, Mark Velasco, Felip Riera, Adrián del Salto, Daniel Garcías y Toni Bordal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/07/2019 - 05:40:00
Ponç Gelabert (8ºDan) Guillem Puigserver (7ºDan) Joana MªPuigserver i Dani Domínguez (6ºDan) . Enhorabona a tots els participants i en especial als tres que varen aconseguir un gràn objectiu!!!

El Dojo Muratore suma 3 Cinturons Negres mes !!!. Quinze judoques del Dojo Muratore es varen desplaçar a Sineu el passat diumenge dia 23 de Juny per participar als cursos de matí i tarda,de l´Aula de Formació Permanent (AFP) per a la preparació i examen dels graus de Cinturó Negre de 1º a 6º Dan.

Aquets cursos estan organitzats per la Federació Balear de Judo a través de l´Escola Federativa que dirigeix el mestre Ponç Gelabert, i tenen una gran participació de judoques venguts de totes les Balears. Aquets cursos varen ser dirigits pels mestres : Ponç Gelabert i Llorenç Gayà del Dojo i Vicenç Ramon Tur d´Eivissa.

Finalment es varen porer examinar després de cumplir tots els requisits en Sergi Baqué, Mark Velasco y Adrián del Salto, els quals varen realitzar un excelent examen superant totes les proves.

Com alumnes varen participar : Javi Reche per 6º dan, Pep Bordal, per 4º dan, Adam Monzò, Nicolau Vidal, Marisé Jara, Xisco Torres y Adrián Cuevas, para 2º Dan y Sergi Baqué, Mark Velasco, Felip Riera, Adrián del Salto, Daniel Garcías y Toni Bordal, per 1 er dan. Finalment es varen porer examinar després de cumplir tots els requisits en Sergi Baqué, Mark Velasco y Adrián del Salto, els quals varen realitzar un excelent examen superant totes les proves.

Cal destacar que la festa del canvi de Cinturó es realitzarà a la tradicioal demostració de Porto Cristo ,lloc on ells practiquen judo baix la direcció del mestre Javi Reche. Aquesta sera dia 13 de Juliol a les 19h al Passeig de la Sirena. El pase de grau, es un objectiu més que motiva als judoques a seguir superant-se cap al Cinto Blanc-Vermell (a parir de Cinto Negre 6ºDan) ,cinturó que tenen cuatre mestres del Dojo i que fan que sigui l´únic Club de Balears amb 4 Blanc-Vermells i dels pocs d´Espanya : Ponç Gelabert (8ºDan) Guillem Puigserver (7ºDan) Joana MªPuigserver i Dani Domínguez (6ºDan) . Enhorabona a tots els participants i en especial als tres que varen aconseguir un gràn objectiu!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado