EL VOLEI MANACOR RENOVA LA DUPLA TÈCNICA FEBRER-MOLADA
El manacorí Jaume Febrer dirigirà l’equip de Superlliga ConectaBalear, reforçat amb Lluís Enric Molada: L’entrenador ha firmat una temporada més, fins el 2019-2020
Febrer ja fou el tècnic que va dirigir l’equip que va assolir l’ascens, així com varis equips femenins de volei pista i platja que se’n emportat varis campionats de Balears i d’Espanya.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/07/2019 - 08:10:00
L’entrenador ha firmat una temporada més, fins el 2019-2020. L’acord es renova també amb el segon tècnic Lluís Enric Molada, qui es va incorporar al club la passada temporada de la mà de Febrer.

EL VOLEI MANACOR RENOVA LA DUPLA TÈCNICA FEBRER-MOLADA. El manacorí Jaume Febrer dirigirà l’equip de Superlliga ConectaBalear, reforçat amb Lluís Enric Molada. El Club Volei Manacor i Jaume Febrer han arribat a un acord per la renovació del contracte que els uneix. L’entrenador ha firmat una temporada més, fins el 2019-2020. L’acord es renova també amb el segon tècnic Lluís Enric Molada, qui es va incorporar al club la passada temporada de la mà de Febrer. Ambdós tècnics són llicenciats en CAFE a l’INEFC de Barcelona, on es varen conèixer i posteriorment coincidiren en el CV Barcelona-Barça

Febrer ha dirigit l’equip masculí de Superlliga ConectaBalear la passada temporada, en un debut històric que es preveia difícil, aconseguint la permanència de l’equip a la Lliga d’Or, i una meritòria vuitena posició en la classificació. Febrer ja fou el tècnic que va dirigir l’equip que va assolir l’ascens, així com varis equips femenins de volei pista i platja que se’n emportat varis campionats de Balears i d’Espanya.

El Club Volei Manacor ha expressat la seva satisfacció per les dues renovacions i està convinçut que aquesta serà la temporada de la consolidació de l’equip ConectaBalear a la Superlliga.

Per sobre de tot però, és un “home de la casa” com bé ha dit sempre d’ell el president del club Andreu Mesquida. No de bades s’ha format esportivament a l’entitat manacorina des de ben jovenet i ara és l’únic entrenador nacional que aconsegueix dirigir l’equip del seu poble i del seu club, cosa de la qual ha afirmat sempre sentir-se orgullós.

Lluís Molada ha format tàndem amb Febrer durant la passada temporada, alhora que ha dirigit l’equip juvenil masculí, que ha quedat campió de Balears enguany, assolint una destacada quarta posició al campionat d’Espanya. Molada ha sorprés aquest estiu per formar part del còs tècnic de la selecció de Croàcia masculina de volei a la European Golden League. El Club Volei Manacor ha expressat la seva satisfacció per les dues renovacions i està convinçut que aquesta serà la temporada de la consolidació de l’equip ConectaBalear a la Superlliga.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado