És una demostració esperada per tots els judoques del club
Aquest cap de setmana passat s'ha realitzat la XLI demostració del Dojo Muratore a les Festes del Carme a Porto Cristo des del 1978 es duu a terme
Poder fer el canvi dels cinturons a dos judoques que varen examinar i aprovar l'examen de cinturó negre. Han estat els alumnes de Porto Cristo: Sergi Baqué, Adrián del Salto i Mark Velasco.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2019 - 02:14:00
Agrair de tot cor a tos els grans que ens ajuden a fer les demostracions i sobretot poder agrair-vos a pares i nins per poder fer possible les demostracions i fer-nos costat dia a dia.

XLI Demostració del Dojo Muratore a les Festes del Carme. Aquest cap de setmana passat s'ha realitzat la demostració del Dojo Muratore a les Festes del Carme. Aquesta demostració compte amb una llarga tradició a les festes, des del 1978 es duu a terme aquesta demostració. És una demostració esperada per tots els judoques del club ja que petits i grans gaudeixen d'una classe compartida entre els judoques de tots els pobles on el club fa classe.

En aquesta ocasió s'ha aprofitat per poder fer el canvi dels cinturons a dos judoques que varen examinar i aprovar l'examen de cinturó negre. Han estat els alumnes de Porto Cristo: Sergi Baqué, Adrián del Salto i Mark Velasco (aquest darrer no ha pogut assistir per motius laborals).

Agrair a l’Ajuntament per facilitar-nos la demostració i poder realitzar els demostracions durant tots aquests anys. Agrair de tot cor a tos els grans que ens ajuden a fer les demostracions i sobretot poder agrair-vos a pares i nins per poder fer possible les demostracions i fer-nos costat dia a dia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado