Ara és necessari refermar tots els projectes pendents
El batle d’Inca s’ha reunit avui amb la presidenta de Balears: L’objectiu era consolidar la col·laboració institucional i donar continuïtat a tots els projectes que actualment s’estan desenvolupant de manera conjunta
Hem de seguir fent feina plegats per donar un nou impuls al pla econòmic i social que vàrem posar en marxa ja la passada legislatura i aprofundir en el canvi de model de ciutat que vàrem iniciar el 2015.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/08/2019 - 12:55:00
Projectes emblemàtics com el Teatre Principals, la reforma integral de la Plaça de Mallorca, la posada en marxa de les obres del nou CEIP o l’ampliació de l’Hospital d’Inca, juntament amb l’aposta per Inca.

El batle i la presidenta de les Illes Balears estableixen el full de ruta per donar continuïtat als projectes que afecten el municipi. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit avui amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol. L’objectiu de la reunió era consolidar la col·laboració institucional i donar continuïtat a tots els projectes que actualment s’estan desenvolupant de manera conjunta.

“Hem de seguir fent feina plegats per donar un nou impuls al pla econòmic i social que vàrem posar en marxa ja la passada legislatura i aprofundir en el canvi de model de ciutat que vàrem iniciar el 2015, per aconseguir que Inca es consolidi com a capital de la Part Forana”, ha explicat el batle Virgilio Moreno.

El compromís de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, amb la seva ciutat és ferm i hi ha una predisposició absoluta per continuar fent feina junts en benefici dels veïns i les veïnes del municipi.

El compromís de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, amb la seva ciutat és ferm i hi ha una predisposició absoluta per continuar fent feina junts en benefici dels veïns i les veïnes del municipi. L’entesa institucional garanteix que els ciutadans inquers tinguin més i millors serveis i infraestructures. La inversió en habitatge social, els diferents projectes d’inserció laboral, l’aposta per Inca com a eix de la Part Forana en matèria de transport públic o la inversió continuada en infraestructures d’aigua suposen un punt de partida importantíssim per tal de que Inca consolidi el canvi de model econòmic.

Projectes emblemàtics com el Teatre Principals, la reforma integral de la Plaça de Mallorca, la posada en marxa de les obres del nou CEIP o l’ampliació de l’Hospital d’Inca, juntament amb l’aposta per Inca per part de l’empresa privada dibuixen un escenari que posa el nostre municipi a l’avantguarda.”, ha afegit Virgilio Moreno. Ara és necessari refermar tots els projectes pendents amb les diferents conselleries del Govern de les Illes Balears i establir un calendari d’actuacions per consolidar una Inca per a tots i totes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado