DIA 12 DE SETMBRE COMENÇA L’ESCOLETA DE BÀSQUET PER A NINES I NINS
Aquest dijous dia 12 comença un nou curs a l’escoleta Hiper Centro del Bàsquet Manacor, una activitat esportiva adaptada a nines i nins de 3 anys a 8 anys
El tres equips masculins realitzaren un bon paper. Els nins de l’equip PERFUMERIES XARIG a categoria Plata i els nins de l’equip RT ES PARC a categoria Or jugaren el partit de primera ronda sense poder superar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/09/2019 - 19:03:00
El SETEMBRE és totalment GRATUÏT i a partir de l’octubre el preu és de 20 euros mensuals. Si necessitau més informació podeu contactar al 637 20 31 52.

DIA 12 DE SETMBRE COMENÇA L’ESCOLETA DE BÀSQUET PER A NINES I NINS A PARTIR DE 3 ANYS. Aquest dijous dia 12 comença un nou curs a l’escoleta Hiper Centro del Bàsquet Manacor, una activitat esportiva adaptada a nines i nins de 3 anys a 8 anys. De la mà de na Nena Puigrós, Mestre d’Educació Primària i entrenadora de bàsquet i de monitors i monitores titulats, la nostra escoleta ofereix la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva alhora que els infants es diverteixen, fan amics i amigues i adquireixen hàbits saludables.

Tots el DIMARTS i DIJOUS de 17:15 a 18.15 serem a La Salle per contrubuir a l’educació integral dels vostres fills o filles. El SETEMBRE és totalment GRATUÏT i a partir de l’octubre el preu és de 20 euros mensuals. Si necessitau més informació podeu contactar al 637 20 31 52.

De la mà de na Nena Puigrós, Mestre d’Educació Primària i entrenadora de bàsquet i de monitors i monitores titulats, la nostra escoleta ofereix la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva alhora que els infants.

ELS SIS EQUIPS INFANTILS DEL BÀSQUET MANACOR PARTICIPEN A LA COPA AON. Els tres equips de categoria infantil femení del club participaren a la Copa Aon i deixaren molt bones sensacions. Les nines de l’Infantil FORN CA’N TÒFOL i les nines del l’infantil RT ES CRUCE arribaren a la segona ronda de la categoria Plata. Per la seva banda les nines de l’equip BENZINERES FEBRER MARTI arribaren a la final de la categoria Or quedant subcampiones davant l’Inca.

El tres equips masculins realitzaren un bon paper. Els nins de l’equip PERFUMERIES XARIG a categoria Plata i els nins de l’equip RT ES PARC a categoria Or jugaren el partit de primera ronda sense poder superar al seus rivals però deixant bones sensacions. Per la seva banda, els jugadors de l’infantil RCO aconseguiren arribar a la segona eliminatòria. Un gran cap de setmana de bàsquet per a tots els nostres nins i nines!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado