Es durà a terme a l’auditori del Conservatori de Manacor a les 19 h.
Manacor: El cicle cultural Tardor Poètica d’enguany ens oferirà un tast replet de cultura, música i literatura, entre d’altres, tant per nins i nines com per adults, diumenge 13 d’octubre i acabarà el 22 de desembre
El cicle cultural seguirà el 18 d’octubre a les 20.30 h, a l’església de la Puresa, amb un concert de la coral del País Basc Biotz Alai Abesbatza, que ens oferirà un repertori d’havaneres, cançons sacres i cançó popular basca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2019 - 09:08:00
Dia 26 d’octubre a les 20 h, a l’Espai d’Art i Humanitats, es podrà gaudir d’una visita comentada a l’exposició “Projecte Claustre”. La visita serà a càrrec dels artistes Claudia Giovanna Zucchelli, Cati Bauzà Riera.

LA “TARDOR POÈTICA” TORNA A MANACOR. Arriba la VIII Tardor Poètica, que començarà aquest diumenge 13 d’octubre i acabarà el 22 de desembre. El cicle cultural Tardor Poètica d’enguany ens oferirà un tast replet de cultura, música i literatura, entre d’altres, tant per nins i nines com per adults.Començarà el 13 d’octubre amb “Relats mitològics i amorosos. Del madrigal a l’òpera”, una selecció de duets vocals i peces instrumentals compostes majoritàriament per C. Monteverdi i H. Purcell.

Aquests últims, dos grans compositors que s’emmarquen a l’alba de l’època barroca i il·lustren el pas dels madrigals, cançons i danses profanes a gèneres més complexos que ja inclouen representació teatral, com els entremesos, les mascarades i les primeres òperes. L’acte, que anirà a càrrec d’ÀnimArt Ensemble, es durà a terme a l’església del convent de Sant Vicenç Ferrer a les 19 h, i comptarà amb Aina Martínez (soprano), Irina Cotseli (soprano), Sebastià Pou (violí), Enrique Sánchez (flauta), Bruno Lucas (oboè), Pedro Barceló (llaüt i percussions), Christian Hoel Skjønhaug (contrabaix) i Jaume Tomàs (espineta).

Bartomeu Mestre, Balutxo, en el qual podrem gaudir de versions de Jaume Sisa, Lluís Llach, Guillem d’Efak, Raimon, Maria del Mar Bonet, entre d’altres.

El cicle cultural seguirà el 18 d’octubre a les 20.30 h, a l’església de la Puresa, amb un concert de la coral del País Basc Biotz Alai Abesbatza, que ens oferirà un repertori d’havaneres, cançons sacres i cançó popular basca. Tot això sota la direcció de Juanlu Díaz-Emparanza. La Biotz Alai Abesbatza és una de les formacions vocals més reconegudes del País Basc, fundada l’any 1923 a Algorta-Getxo (Bizkaia). L’endemà, 19 d’octubre, comptarem amb l’actuació "Crònica de la nova cançó”, que es durà a terme a les 19 h al claustre de Sant Vicenç Ferrer.

El públic podrà gaudir dels músics i veus Jaume Amengual (piano), Poli Wants a Cracker (veu), Bernat Bauçà (veu), Núria Adrover (violoncel), Joan Bonet (flabiol) i Gemma de las Heras (contrabaix). “Crònica de la nova cançó” és un recital inspirat en la lectura del llibre de Bartomeu Mestre, Balutxo, en el qual podrem gaudir de versions de Jaume Sisa, Lluís Llach, Guillem d’Efak, Raimon, Maria del Mar Bonet, entre d’altres.

Dia 26 d’octubre a les 20 h, a l’Espai d’Art i Humanitats, es podrà gaudir d’una visita comentada a l’exposició “Projecte Claustre”. La visita serà a càrrec dels artistes Claudia Giovanna Zucchelli, Cati Bauzà Riera, Maria Huerga, Jesús Ballester, Núria Sánchez Pascual i Marina Cànoves. En acabar l’activitat, Tomeu Matamalas, Pep Alba i Martí Gomila, oferiran l’actuació musical “Som fills dels Beatles”. L’endemà, el 27 d’octubre, seguirà la música amb “Sextet de corda en re menor “Souvenir de Florència”, op. 70” de P. Tchaikovsky i Capriccio de R. Strauss, interpretat per Olivier Charlier (violí), Sebastià Pou (violí), Isabel Villanueva (viola) Sonia Krasnova (viola), Christoph Henkel (violoncel) i Esteban Belinchón (violoncel). Es durà a terme a l’auditori del Conservatori de Manacor a les 19 h.

Dia 31 d’octubre, es durà a terme "Irene i la terra adormida. Una rondalla per a la nit de les ànimes”. Serà a les 20 h a l’església del convent de Sant Vicenç Ferrer, i comptarà amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, dirigida per Santi Francia, Maria Danús i Francesc Vicens (piano), Pere Dávila (guitarra, busuqui, guitarró i percussió) i Miquel Àngel Torrens, Bàrbara Nicolau i Maria Antònia Salas a la interpretació. L’actuació, que compta amb música de Francesc Vicens i text de Lucia Pietrelli, relata la història d’una llavor que creix fins a fer-se flor i d’una nina adormida que es desperta perquè té ganes de tornar a jugar en el món dels vius.

El 7 de novembre, el públic podrà gaudir de “Trinta Lumes”, un col·loqui amb la directora del film, Diana Toucedo, conduït per Maria Magdalena Gelabert, que es durà a terme al Teatre de Manacor a les 19 h. “Trinta Lumes” relata la historia de l’Alba, una nina de dotze anys que vol descobrir tot el que la mort té de desconegut, misteriós i fascinant.

A través d’una narració híbrida entre la ficció, el documental i el misticisme, es desenvolupa un relat que combina l’estil naturalista amb elements sobrenaturals, ambientat en el si d’una petita comunitat de la Galícia més profunda. L’endemà, 8 de novembre, comptarem amb “Alçades a la lluna”, un recital poètic i musical a càrrec del grup Tallats de Lluna, de l’Agrupació Cultural de Porreres. El públic podrà gaudir de versos i cançons d’Antonina Canyelles, Rosa Maria Agnès Vanrell, Bel Olid, Clementina

Arderiu, Lluís Llach i Josep Lluís Ortega Monasterio, entre d’altres. Es durà a terme a les 20.30 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover Dia 15 de novembre es durà a terme "La màgia dels llibres", que tindrà lloc a les 18 h a la Biblioteca de Manacor. En aquesta ocasió, la companyia MagiaDiver ens presenta un espectacle sorprenent on es barreja màgia i lectura, llibres i fantasia. A través de contes i rondalles, així com d’invencions pròpies, ens endinsam al món de l’il·lusionisme i la literatura..........

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado