3 i 18 de desembre l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit)
Per als dies 3 i 18 de desembre l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit) ha organitzat diverses funcions per a les escoles de primària i de secundària a l'Auditori sa Màniga de Cala Millor
Crotch, de Baal Dansa, un espectacle de nou llenguatges escènics, que reflexiona sobre la identitat de gènere. En acabar les funcions l'alumnat participa en un col·loqui amb l'equip artístic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2019 - 16:11:00
Les escoles de primària hi podran veure Sirena Fissura, de la companyia Elàstic Nou Produccions, una adaptació del conte Coa de Sirena, d’Alba Barbé i Sara Carro. Aquesta obra s'aproxima a temes tan complexos.

Funcions teatrals per a la convivència. Per als dies 3 i 18 de desembre l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit) ha organitzat diverses funcions per a les escoles de primària i de secundària a l'Auditori sa Màniga de Cala Millor.

Les escoles de primària hi podran veure Sirena Fissura, de la companyia Elàstic Nou Produccions, una adaptació del conte Coa de Sirena, d’Alba Barbé i Sara Carro. Aquesta obra s'aproxima a temes tan complexos com les identitats sexuals i de gènere.

Els instituts de secundària podran assistir a la funció de Crotch, de Baal Dansa, un espectacle de nou llenguatges escènics, que reflexiona sobre la identitat de gènere. En acabar les funcions l'alumnat participa en un col·loqui amb l'equip artístic. Moltes gràcies per la vostra atenció, Salutacions cordials.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado