A més d'això, no es descarta impulsar noves mesures per pal·liar
Se suspenen a Son Servera les quotes dels serveis municipals fins que no es reobrin de nou, l’Escola Municipal de Música i Dansa, teatre i Centre de Dia, ocupació de la via pública i lloguer d'edificis, esportives
En aquesta suspensió s'inclouen tant els rebuts que les famílies paguen mensualment o bimensualment com també alguns que es paguen anualment i sobre els quals es retornarà la part proporcional en acabar aquest estat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/03/2020 - 06:05:00
El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha llançat aquest dijous una nova campanya de promoció turística per tal de pal·liar les conseqüències econòmiques en el sector que la pandèmia del Covid-19 està provocant.

Son Servera: Se suspenen les quotes dels serveis municipals fins que no es reobrin de nou. Això inclou les quotes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, de teatre escolar, escoletes esportives, Centre de Dia i la taxa per ocupació de la via pública i lloguer d'edificis municipals. L'Ajuntament de Son Servera ha decidit suspendre momentàniament el pagament de les quotes dels serveis municipals mentrestant duri l'estat d'alarma i aquests serveis estiguin tancats.

En aquesta suspensió s'inclouen tant els rebuts que les famílies paguen mensualment o bimensualment com també alguns que es paguen anualment i sobre els quals es retornarà la part proporcional en acabar aquest estat.

Escoletes Esportives i la taxa d'ocupació de via pública, per exemple, de terrasses de bars o paradetes del mercat municipal, seran analitzades i se’n retornarà la part proporcional dels mesos que no hagin estat obertes.

Així, els rebuts del mesos de març i abril de l'Escola Municipal de Música i Dansa, teatre i Centre de Dia ja no seran emesos, tot i que aquest darrer servei segueixi prestant assistència a domicili per a qui ho necessita, i les quotes úniques que paguen anualment les Escoletes Esportives i la taxa d'ocupació de via pública, per exemple, de terrasses de bars o paradetes del mercat municipal, seran analitzades i se’n retornarà la part proporcional dels mesos que no hagin estat obertes una vegada es torni a la normalitat i es restauri el servei.

En el mateix sentit, totes aquelles persones que hagin reservat l'edifici de l'Estació també recobraran la taxa pagada en els propers dies. A més d'això, no es descarta impulsar noves mesures per pal·liar i reduir conseqüències econòmiques que pugui suposar per a les famílies aquesta crisi sanitària una vegada s'hagi pogut analitzar l'impacte real d'aquesta.

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca llança una nova campanya per reforçar el turisme a les Illes després de la pandèmia del Covid-19. El Consorci de Turisme de Cala Millor dona suport a aquesta iniciativa i se suma a la seva difusió

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha llançat aquest dijous una nova campanya de promoció turística per tal de pal·liar les conseqüències econòmiques en el sector que la pandèmia del Covid-19 està provocant, sota el lema #FinsaviatMallorca, traduït i emès en diferents idiomes i que disposarà de grafismes i vídeos de promoció que s'aniran compartint en les diferents plataformes socials amb la finalitat d'arribar a quanta més gent millor.

Una idea que pretén enviar un missatge de positivisme al món en general i recordar els avantatges de les nostres Illes com a destinació turística de referència i com un lloc d'acollida de tots els visitants. L'esforç de les illes per tornar a la normalitat al més aviat possible i seguir sent una destinació tranquil·la, segura i amb múltiples possibilitats és la base del missatge.

Una iniciativa que des del Consorci de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera valoren molt positivament i a la qual volen donar suport tot participant en la seva difusió.

«Davant la dificultat de l'inici d'aquesta temporada turística creim que tota campanya o iniciativa que ajudi a la seva recuperació és necessària; per tant, hi donam tot el nostre suport i animam el Consell a seguir amb iniciatives com aquestes», ha explicat Margalida Vives, presidenta del Consorci, que ha conclòs que «malauradament, ara mateix, el turisme és gairebé l’única sortida econòmica de la nostra comunitat i mentre no es diversifiqui en altres sectors econòmics, hem de fer tot el possible per posar-la en marxa tan aviat com sigui possible». 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado