140 venedors que habitualment hi assistien. Aquests primers venedors compliran
L’Ajuntament de Felanitx autoritza i recupera poc a poc les paradetes a l’exterior del mercat dominical i neteja les rodalies del centre de salut de Portocolom
L’Ajuntament de Felanitx neteja les rodalies del centre de salut de Portocolom. Les feines han consistit en el desbrossament de vegetació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/05/2020 - 06:01:00
El pròxim diumenge 31 de maig els carrers de Felanitx recuperaran part dels venedors ambulants que cada diumenge assistien al mercat dominical abans que la COVID-19 provocàs l’Estat d’alarma i fes aturar tot el teixit.

L’Ajuntament de Felanitx autoritza i recupera poc a poc les paradetes a l’exterior del mercat dominical. Una vintena de paradetes assistiran per primera vegada en dos mesos i mig d’un total de 140 venedors que habitualment hi assistien. Aquests primers venedors compliran amb les mesures de distanciament exigides.

El pròxim diumenge 31 de maig els carrers de Felanitx recuperaran part dels venedors ambulants que cada diumenge assistien al mercat dominical abans que la COVID-19 provocàs l’Estat d’alarma i fes aturar tot el teixit comercial. L’Ajuntament de Felanitx ha autoritzat a una vintena de venedors l’assistència al tradicional mercat dels diumenges. Les paradetes exteriors a Felanitx se situaran a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, Plaça Jaume II i Plaça Pax.

El mercat de Portocolom (dimarts i dissabte a la plaça del Comerç), Cas Concos, s'Horta continuarà com fins ara, amb la venda de productes agroalimentaris. Tots tindran el mateix horari, de les 8 fins a les 13 hores.

La distància de separació entre venedors ambulants serà de dos metres. Les parades se situaran a la part més propera a les façanes evitant que els clients puguin accedir a la part posterior dels seus llocs comercials. L'espai que ocupi la parada estarà delimitat per tanques de seguretat, per evitar que les persones s’acostin als productes que es troben a la venta. El venedor, que complirà amb les mesures de seguretat corresponents, podrà manipular i mostrar el producte al client que haurà de dur guants i mascareta.

El regidor de fires i mercats, Xisco Duarte «Felanitx és un dels pocs mercats de Mallorca que ha tingut obert les paradetes agroalimentàries al recinte municipal durant el confinament. Ara que hem entrat en aquesta segona fase i recuperam poc a poc la normalitat, també volem recuperar les paradetes de l’exterior, les del carrer, ampliam així l’oferta de productes tan als residents com a les persones que ens puguin visitar. Fa 84 anys que el mercat és actiu a Felanitx, primer amb productes d’alimentació i després es varen anar afegint altres sectors no alimentaris»

El mercat de Portocolom (dimarts i dissabte a la plaça del Comerç), Cas Concos, s'Horta continuarà com fins ara, amb la venda de productes agroalimentaris. Tots tindran el mateix horari, de les 8 fins a les 13 hores.

L’Ajuntament de Felanitx neteja les rodalies del centre de salut de Portocolom. Les feines han consistit en el desbrossament de vegetació i la retirada de brutor. Les tasques es varen iniciar a finals de la setmana passada i aquesta encara hi continuaran fent feina. L’estat d’abandó d’alguns dels solars contigus a la Casa del Mar on hi ha ubicat el PAC de Portocolom han obligat a que l’Ajuntament actuï per motius de salubritat.

La regidora de sanitat, Gracia González ha manifestat «en reiterades ocasions com Ajuntament ens hem posat en contacte amb els propietaris del solar afectat ja que els veïns han mostrat el seu malestar per l’abandó i la brutor que hi ha al voltant del PAC. Davant la no resposta de la propietat, que és la tresoreria general de la seguretat social, ens em vist obligats per salubritat a netejar-los des del Consistori ja que són devora un centre de salut»

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado