100 persones que tindran un contracte de treball durant 12 mesos
L’Ajuntament d’Inca desenvoluparà 9 programes de Formació i Ocupació durant el curs 2020 – 2021 la capital del Raiguer es converteix en la institució de les Illes Balears que desenvolupa més projectes
D’aquests projectes, el mes de juny començarà “INCA.COM” d’administratiu (nivell 2) i “INCA DINÀMICA” de monitor socorrista, els quals tenen una duració aproximada de 12 mesos. D’altra banda.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/06/2020 - 07:12:00
Illes Balears (SOIB). “La formació és una peça clau per al desenvolupat de la nostra ciutat i una eina imprescindible per fomentar una ocupació de qualitat”, assenyala el batle, Virgilio Moreno.

L’Ajuntament d’Inca desenvoluparà 9 programes de Formació i Ocupació durant el curs 2020 – 2021. Inca manté una intensa activitat formativa i durant el curs 2020 – 2021 durà a terme 9 projectes de Formació Dual. D’aquesta manera, la capital del Raiguer es converteix en la institució de les Illes Balears que desenvolupa més projectes a partir de les convocatòries de subvencions del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB). “La formació és una peça clau per al desenvolupat de la nostra ciutat i una eina imprescindible per fomentar una ocupació de qualitat”, assenyala el batle, Virgilio Moreno.

Així doncs, es realitzaran 6 projectes mixts en el marc del programa SOIB Formació i Ocupació, 4 per a persones aturades que tinguin 30 anys o més, i 2, per a la franja de 16 a 29 anys. D’aquests projectes, el mes de juny començarà “INCA.COM” d’administratiu (nivell 2) i “INCA DINÀMICA” de monitor socorrista, els quals tenen una duració aproximada de 12 mesos. D’altra banda, es preveu que per setembre s’iniciïn els projectes mixtos “INCA EMPOWER” d’administratiu amb anglès, “S’ENDOLL” d’electricitat i fontaneria, “ES SERRAL” d’agricultura i marger; i “ES XORRAC” de fusteria (nivell 2).

Així doncs, es realitzaran 6 projectes mixts en el marc del programa SOIB Formació i Ocupació, 4 per a persones aturades que tinguin 30 anys o més, i 2, per a la franja de 16 a 29 anys.

Així mateix, l’Ajuntament d’Inca desenvoluparà també 3 projectes de la convocatòria SOIB Formació DUAL Sectors Estratègics 2020- 2021. El primer amb el nom de “SES COLLITES”, dedicat a l’agricultura, ja va començar el passat mes de febrer. Per últim, aquest mes de juny s’iniciaran els projectes de fusteria, denominat “INCA DUAL FUSTA”; i “TELECO INCA”, especialitzat en la instal·lació de xarxes de telecomunicacions.

Per a definir la planificació de tots aquests programes formatius, la passada setmana el batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Treball i Formació, Biel Frontera, es van reunir amb el Director General d’Ocupació del Govern de les Illes Balears, Llorenç Pou. La finalitat de la trobada era coordinar totes les accions que realitzen les dues institucions en matèria de polítiques actives d’ocupació.

Durant la reunió, es va valorar també l’impacte de la greu situació sanitària al món laboral per la caiguda generalitzada dels llocs de feina, la previsió de recuperació a mitjà termini i la resposta que podem donar des de les institucions. En aquest sentit, Biel Frontera ha destacat que “aquesta situació fa que els programes formatius prenguin encara més importància.

Uns programes formatius que són l’aposta clara del govern inquer, amb 9 projectes programats durant aquest 2020, gràcies als quals es beneficiaran unes 100 persones que tindran un contracte de treball durant 12 mesos i aconseguiran un certificat de professionalitat”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca y su comarca Otros municipios deberían planteárselo