S'ALTRA SENALLA
Un taller de cuina postconfinament amb productes de comerç just
Va tenir lloc dissabte passat a càrrec del cuiner Llorenç Sansó al pati de la Torre de Palau Casal de la Pau-S’Altra Senalla
AMN 01/07/2020 - 13:50:31
Un taller de cuina postconfinament amb productes de comerç just 
 
Va tenir lloc dissabte passat a càrrec del cuiner Llorenç Sansó al pati de la Torre de Palau Casal de la Pau-S’Altra Senalla
 
El taller va començar amb un magnífic entrant amb un cruixent d’alga nori amb trempó de quinoa de comerç just i salmó marinat; i tot seguit el plat principal amb darreres de pollastre i una combinació de sabors; gràcies a la barreja d’espècies, cervesa i fruits secs amb albergínies. Les postres varen consistir en una exquisida combinació entre neules mallorquines, xocolates i confitura de mango de comerç just.  
Durant tota l’activitat, la monitora de l’associació Casal de la Pau-S’Altra Senalla, Elisabet Vaquer, va anat explicant amb tota casta de detalls l’origen, les propietats i els beneficis dels productes de comerç just; a més de moltes altres dades ben interessants. En una paraula, el que semblava un matí gris, xafogós i amb amenaça de pluja, es va convertir en una estona molt agradable, envoltada de bon ambient i bona gent; gaudint d’un menjar saborós alhora que fomentàvem la justícia en el nostre món.  
 
Des de la nostra entitat volem donar les gràcies i l’enhorabona a en Llorenç Sansó que, adaptant-se a l’espai i amb l’ús d’estris diferents dels que ell sol emprar, per mor de la situació sanitària que vivim, ha estat capaç de preparar uns plats dignes dels millors restaurants; així com també agrair l’assistència a totes les persones que varen participar del taller del cuina. 
 
Els membres de la Junta del Casal de la Pau-S’Altra Senalla, monitors i resta de voluntaris desitjam que, tan bon punt es restableixi la normalitat tan desitjada, puguem seguir fent activitats com aquesta i, així, fer créixer el comerç just a la nostra ciutat i arreu del planeta.
 
No podem oblidar que una de les conseqüències de la pandèmia, a més de la crisi sanitària que es produeix a nivell mundial, és la greu crisi social que suposarà, amb una incidència especial en els sectors més desfavorits. I uns dels indrets més afectats en aquests moments són els del centre i Sud del continent americà així com també l’Àfrica, llocs on hi ha tants productors dels productes que tenim a la nostra botiga. 
 
El comerç just és una alternativa més, a l’abast de tothom, per a reduir els efectes d’una crisi sanitària mundial que, a més de malmetre moltes vides, pot suposar l’empobriment encara més sever de molts col·lectius que ja viuen unes condicions vitals prou complicades. Tu pots canviar el món anant de compres!
 
 
Reciente
Visto
Comentado