Inca
L’Ajuntament d’Inca signa un conveni de col·laboració amb Fundació ASNIMO
L’Associació disposarà d’un local al Casal d’Entitats Ciutadanes, des d’on donarà servei a tota la comarca del Raiguer.
ajinca.net 17/09/2020 - 15:29:42
L’Ajuntament d’Inca signa un conveni de col·laboració amb Fundació ASNIMO

L’Associació disposarà d’un local al Casal d’Entitats Ciutadanes, des d’on donarà servei a tota la comarca del Raiguer. 

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; i el president de la Fundació ASNIMO, Bartolomé Márquez, han signat un conveni de col·laboració. A l’acte de signatura han estat presents també el regidor de Participació, Andreu Caballero, i la responsable del Gabinet Terapèutic d’ASNIMO, Rita Coll.

Així doncs, gràcies a aquest acord el Consistori inquer cedeix una sala, ubicada en el Casal d’Entitats Ciutadanes, La Fundació ASNIMO per dur a terme les seves activitats i atenció dels usuaris de la zona d'Inca i el Raiguer. “El nostre compromís amb ASNIMO és ferm. Des de l’Ajuntament seguirem col·laborant per ajudar aquesta associació i donar suport a la tasca tan important que fan a la nostra ciutat i la comarca del Raiguer”, assenyala Moreno. 

D’aquesta manera, la Fundació ASNIMO disposará d’un Gabinet Terapèutic a Inca amb un equip multidisciplinari, l’objectiu del qual és el foment del desenvolupament i l'autonomia de les persones que atenen en àmbits tan fonamentals com la comunicació i el llenguatge, la relació social, l'adopció de conductes adequades, les dificultats d'aprenentatge, les competències emocionals o l'autoregulació, entre altres.

“Agraïm molt la bona disposició i col·laboració de totes les àrees implicades de l'Ajuntament que han fet possible que apropem el Gabinet Terapèutic d'ASNIMO a Inca i la comarca del Raiguer, així com ens demanaven moltes famílies de la zona”, destaca el president Márquez. 

ASNIMO es va fundar l’any 1976, convertint-se en la primera entitat a Espanya especialitzada en síndrome de Down. L'entitat ofereix una atenció integral a persones amb Síndrome de Down, o amb altres discapacitats afins, i a les seves famílies, durant totes les etapes de la vida. 

“Som conscients que les entitats i associacions desenvolupen un paper imprescindible dins la nostra ciutat. Per aquest motiu, des del primer dia un dels nostres principals objectius és col·laborar amb les entitats perquè puguin desenvolupar la seva activitat social i arribar als ciutadans d’Inca”, explica Caballero. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado