Dia Mundial Sense Cotxes
Els alumnes del CEIP Jaume Fornaris celebren el Dia Mundial Sense Cotxes anant a peu a l’escola
Una proposta de l’APIMA amb la col·laboració de l’Ajuntament.
sonservera.es 22/09/2020 - 15:45:43
Dia Mundial Sense Cotxes
 
Els alumnes del CEIP Jaume Fornaris celebren el Dia Mundial Sense Cotxes  anant a peu a l’escola
 
Una proposta de l’APIMA amb la col·laboració de l’Ajuntament
 
Aquest dimarts 22 setembre se celebra a tot el món el dia Mundial Sense  Cotxes. Dins aquest marc, l'AMIPA Jaume Fornaris i Taltavull i l'Ajuntament  de Son Servera han organitzat, aquest mateix dimarts dematí, una sortida  cap a l'escola conjunta a peu o amb bicicleta, amb la intenció de  sensibilitzar els infants del poble a través d'un gest tan simple i  quotidià.
 
Per mitjà de missatges a les xarxes socials, notes informatives a les  famílies i sota el lema «Anem a peu a l'escola. Feim passes cap al  canvi», s'ha convocat a tothom a les 8.40 h des de tres punts del poble;  tres punts que s'estudia convertir en rutes segures perquè més alumnat es  puguin beneficiar dels avantatges d'anar a escola sense utilitzar cotxe.
 
Així, més de 50 infants i familiars s'han trobat als tres punts  concretats: plaça de s'Abeurador, Estació de Tren i plaça Nova, i han  arribat caminat a l'escola de manera simbòlica.
 
El Dia Mundial Sense Cotxes se celebra arreu del món amb activitats molt  diverses: des de tallar el trànsit rodat, bicicletades, augment de les  línies de transport urbà, etc. En aquests temps, on l'amenaça del canvi  climàtic ja és una realitat, reduir l'ús del cotxe és una necessitat  peremptòria.
 
D'altra banda, a part de minvar les emissions de C02, accions com aquestes  ajudarien a fer dels carrers del poble llocs més habitables, especialment  per als infants i persones vulnerables.
 
 
Reciente
Visto
Comentado