Santanyí
Els ciclomotors i motos de fins a 125cc ja passen la ITV a Santanyí
L’aparcament de la residència de Santanyí ha estat l’escenari.
ajsantanyi.net 15/04/2021 - 15:22:27
Els ciclomotors i motos de fins a 125cc ja passen la ITV a Santanyí
 
L’aparcament de la residència de Santanyí ha estat l’escenari perquè les primeres 25 motos i ciclomotors de fins a 125 centímetres cúbics del municipi hagin estat revisades pels tècnics de la ITV. I és que la unitat mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles ha fet aquesta setmana la primera jornada al terme. En total s’espera que aquest mes d’abril siguin una cinquantena els vehicles que puguin passar la inspecció per obtenir a corresponent autorització per circular.
 
La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta d’aquesta primera jornada “és una gran notícia per als veïnats del municipi de Santanyí poder passar la ITV aquí i no haver de desplaçar-se. Era una molèstia que provocava que alguns vehicles poguessin anar sense la corresponent inspecció. Hem d’agrair que hi hagi la possibilitat de desplaçar aquesta unitat d’inspecció, i des de l’ Ajuntament ens encarregam de confeccionar la llista i d’organitzar als veïnats perquè sàpiguen quin dia i a quina hora tenen cita”.
 
La pròxima jornada per passar la ITV a Santanyí serà a final d’aquest mes d’abril, tot i que les cites ja estan totes assignades. En qualsevol cas, el consistori ha obert una nova llista per apuntar-se i que tornin a venir els inspectors al mes de maig. Tan aviat com hi hagi vehicles suficients apuntats, es tornarà a demanar que la unitat mòbil es desplaci fins al municipi.
 
 
Reciente
Visto
Comentado