Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx cedirà la primera planta de l'Hospici a Aproscom Fundació per centre de dia i residència per persones amb discapacitat
Aproscom Fundació, farà ús de les cuines per elaborar el menjar que es servirà als usuaris .
felanitx.org 17/09/2021 - 17:36:13
L'Ajuntament de Felanitx cedirà la primera planta de l'Hospici a Aproscom Fundació per centre de dia i residència per persones amb discapacitat.

Aproscom Fundació, farà ús de les cuines per elaborar el menjar que es servirà als usuaris i a curt termini poder oferir servei de menjar a altres persones del municipi que ho sol·licitin.

L'Ajuntament de Felanitx signarà un conveni de col·laboració amb Aproscom Fundació pel qual se cedirà, de forma gratuïta, per un període de quatre anys l'ús de l'immoble de l'Hospici per a centre de dia i residència per a persones amb discapacitat. Aquest divendres representants de l'IMAS, Aproscom i Ajuntament han visitat les instal·lacions totalment adequades i equipades en la primera planta del conegut Hospici Hospital.

En la primera planta hi ha vuit habitacions adaptades amb bany individual, una sala d'estar, tres estances que es convertirien en sales comunes, una bugaderia a més d'una terrassa que dóna al pati comunitari.

El batle de Felanitx Jaume Monserrat ha dit «que els joves amb alguna discapacitat que són de Felanitx puguin estar en aquestes dependències gestionades per Aproscom al municipi és una gran passa. Sabem que hi ha llista d'espera i facilitar espais per créixer a l'entitat és molt important. Aquest edifici serà un dels primers que aconsegueix crear una relació entre generacions tan necessària per al creixement de les persones, conviuran persones joves amb gent gran i això és molt positiu»

La regidora de serveis socials, Catalina Soler ha manifestat «hi haurà dues funcions a l'Hospici. El centre de dia i residència per persones amb discapacitat i el servei de cuina, fins ara inoperatiu, es posarà en marxa. Des de serveis socials s'oferirà aquest servei de menjar. Si alguna persona vol comptar amb aquest servei, poder accedir a un menú a preu simbòlic podran tenir-ho. Era una demanda de la ciutadania, especialment de persones majors que no es poden fer menjar perquè estan totes soles o no tenen el suport de ningú per fer-ho. Amb la posada en marxa del servei de cuina per part d'Aproscom donaríem una sortida»

L'objectiu d'Aproscom Fundació és oferir els serveis de residència i de centre de dia a 8 persones amb discapacitat intel·lectual, així com la cessió d'ús de la cuina ubicada a la planta baixa del mateix immoble. Aquesta cuina servirà de centre especial de treball per elaborar els menjars que l'entitat elabora habitualment a la seva seu.
 
 
Reciente
Visto
Comentado