PP PLE PARLAMENT
El PP avisa Armengol que no acceptarà “més restriccions que afectin l’activitat econòmica i la llibertat dels ciutadans aquest Nadal”
Toni Costa: “Exigim una bona planificació hospitalària davant l'augment de casos de la COVID-19 i que es faci una llei de pandèmies que eviti estar pendents dels Tribunals”.
pp.es 30/11/2021 - 14:46:06
PP PLE PARLAMENT

El PP avisa Armengol que no acceptarà “més restriccions que afectin l’activitat econòmica i la llibertat dels ciutadans aquest Nadal”

El portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP), Toni Costa, considera que la vacunació i el certificat COVID han de servir per evitar “tornar a matxacar als ciutadans que han tengut un comportament exemplar durant la pandèmia”

Toni Costa: “Exigim una bona planificació hospitalària davant l'augment de casos de la COVID-19 i que es faci una llei de pandèmies que eviti estar pendents dels Tribunals”

El portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP),  Toni Costa, després de demanar a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, quines mesures té previst aplicar el Govern davant aquesta sisena onada de la COVID-19, ha deixat clar que “el PP no acceptarà més restriccions que afectin l’activitat econòmica i la llibertat dels ciutadans aquest Nadal”.

En aquest sentit, Costa considera que la vacunació i el certificat COVID han de ser suficients per evitar “tornar a ofegar als ciutadans que han tengut un comportament exemplar durant la pandèmia”.

Amb tot, el portaveu popular ha exigit a Armengol “una bona planificació hospitalària davant l'augment de casos de la COVID-19” i ha reclamat “una Llei de pandèmies per evitar estar demanant autoritzacions als Tribunals com han fet aquesta setmana”.

EL PP DENUNCIA LA FALTA DE TRANSPARÈNCIA AMB L'EXPEDIENT DEL HAT BAR

Per altra banda, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP), Núria Riera, ha  recriminat al vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes, la manca de transparència amb el lliurament de l'expedient sancionador del Hat Bar de Palma “després de tenir-lo un any amagat”. Ha criticat que “l’informe estava finalitzat des del mes de Juliol i es va tancar sense tenir en compte la versió del propietari del bar”.

Riera ha assenyalat que, segons consta a la denuncia de la Policia, “el propietari de l’establiment no va tancar el bar perquè estava la presidenta del Govern”.  En aquest sentit, ha lamentat que “mentre Armengol se’n anava de copes, la resta dels ciutadans estaven tancats a casa seva per les restriccions sanitàries que ella mateixa incomplia”.

Amb tot, la popular ha lamentat “la falta de decència del govern”, però ha assegurat que el pitjor de tot és “l’ocultació, l’encobriment i la mentida”.
 
 
Reciente
Visto
Comentado