EL Pi
El Pi a FITUR recollint la pulsió del sector turístic
La formació reclama que la nova llei turística inclogui una normativa que faciliti la reforma i modernització dels establiments.
el-pi.com 21/01/2022 - 08:57:00
El Pi a FITUR recollint la pulsió del sector turístic 

La formació reclama que la nova llei turística inclogui una normativa que faciliti la reforma i modernització dels establiments, i que els terminis de les millores socials i ambientals* *se sincronitzin amb la resta d'agents turístics i amb totes les administracions

El president d’*El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS*, Tolo Gili juntament amb els vicepresidents, Xisca Mora i Jaume Monserrat, i el portaveu de la formació al Parlament, Josep Melià, han participat en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) per recollir la pulsió del sector.

El president, Tolo Gili, ha assenyalat que la formació considera essencial que la llei turística anunciada pel Govern inclogui una normativa que faciliti la reforma i modernització dels establiments. “Si urbanísticament hi ha dificultats per fer les obres de circularitat, sostenibilitat i eficiència resultarà que els desitjos de la llei no es podran dur a terme.”

Així mateix, Gili ha reclamat que els terminis de les millores socials i ambientals recollits a la futura llei s'han de sincronitzar amb la resta d'agents turístics i amb totes les administracions. “Tothom ha d'avançar al mateix ritme perquè Balears continuï essent capdavantera en introducció de millores i criteris ecològics”, ha declarat.

Segons Gili, “Des d’El Pi constatam que el sector ja fa molts d'anys que fa feina en les línies apuntades per la futura llei. Ens sentim orgullosos de comptar amb empresaris que han sabut i que volen continuar fent les coses amb excel·lència”.

Finalment, el president ha valorat positivament la presentació de l'Observatori del Turisme com a eina per traslladar informació fidedigna a les empreses per adoptar mesures.
 
 
Reciente
Visto
Comentado