GALMÉS RCD MALLORCA
Galmés exigeix a Cladera que respecti l'acord amb el Reial Mallorca i que no cedeixi a les pressions dels seus socis de Podemos i Més
El portaveu popular en el Consell assegura que Cladera no pot sotmetre's a la voluntat d'una minoria.
pp.es 12/08/2022 - 15:35:20

GALMÉS RCD MALLORCA

Galmés exigeix a Cladera que respecti l'acord amb el Reial Mallorca i que no cedeixi a les pressions dels seus socis de Podemos i Més

El portaveu popular en el Consell assegura que “Cladera no pot sotmetre's a la voluntat d'una minoria i tirar-se ara enrere en un acord que és bo tant per al Reial Mallorca com per a tota Mallorca”

El president del Partit Popular de Mallorca i portaveu popular en el Consell, Llorenç Galmés, exigeix a la presidenta del Consell, la socialista Catalina Cladera, “que respecti l'acord de patrocini i promoció aconseguit entre la institució insular i el Reial Club Esportiu Mallorca i que no cedeixi a les pressions dels seus socis de Podemos i Més”. “Cladera no pot sotmetre's a la voluntat d'una minoria i tirar-se ara enrere en un acord que és bo tant per al Reial Mallorca com per a tota Mallorca”, avisa el líder insular del PP.

Galmés defensa l'acord aconseguit per al patrocini durant els dos pròxims anys del Reial Mallorca, amb la continuïtat de la denominació Visit Mallorca Estadi, a més d'altres accions promocionals per a l'illa que durà a terme el club esportiu en diferents plataformes i que seran d'abast tan nacional com internacional. “Parlem d'un abast directe de milions de persones que és positiu per a Mallorca”, destaca el popular, que apunta que “governs autonòmics estan pagant més per acords similars amb equips d'inferior categoria”. “Tampoc podem oblidar que durant dos anys el Mallorca ha cedit desinteressadament el nom de l'estadi per a contribuir a la recuperació econòmica de l'illa després de la pandèmia”, recorda Galmés.

Per això, emplaça a Cladera a “no cedir a les pressions dels seus socis” i respectar l'acord aprovat dimecres en el patronat de la Fundació Mallorca Turisme i que va comptar amb el suport del Partit Popular.

 

Reciente
Visto
Comentado