La mitjana de pernoctes diàries ha estat de 21,5 persones
Només 2 persones han pogut esser admeses a l'Alberg de Manacor el mes de juliol passat, 1 home espanyol per nova entrada i 1 per reingrés així i tot encara hi ha un llista d’espera de 9 persones
Així i tot encara hi ha un llista d’espera de 9 persones que no poden ser admeses debut al limit de 25 places hàbils del centre. L'Alberg de Manacor és un projecte de l'Institut d'Afers Socials.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/08/2019 - 03:22:00
2 persones han estat admeses aquest mes de juliol passat a l’alberg de Manacor: 1 home espanyol de més de 50 anys per nova entrada i 1 per reingrés. Al mateix temps hi ha hagut 1 baixa del centre.

Només 2 persones han pogut esser admeses a l'Alberg de Manacor el mes de juliol passat. 2 persones han estat admeses aquest mes de juliol passat a l’alberg de Manacor: 1 home espanyol de més de 50 anys per nova entrada i 1 per reingrés. Al mateix temps hi ha hagut 1 baixa del centre.

La mitjana de pernoctes diàries ha estat de 21,5 persones i el total mensual de 667 persones i igual nombre de racions mensuals de berenar dinar i sopar. Així i tot encara hi ha un llista d’espera de 9 persones que no poden ser admeses debut al limit de 25 places hàbils del centre. L'Alberg de Manacor és un projecte de l'Institut d'Afers Socials del Consell de Mallorca que gestiona la Fundació Trobada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado