2 NOUS CINTOS NEGRES PER EL JUDO RENSHINKAN.
Club Renhinkan Manacor i Llevant: Toni Pozo, va aconseguir el cinto negre 1º dan, mentres que en Lluis Llull Riera va aconseguir el 2º dan
Dies passats les instal · lacions del Renshinkan van estar de festa, familiars, acompanyants i alumnes no van voler perdre el major esdeveniment de la carrera esportiva d'un judoka, el seu lliurament del nou pas de dan
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/09/2019 - 09:31:00
Els dos tambe prepararen aquestes noves titulacións en el club que dirigeix Pep Mascaró. Dir que un cop més aquets 4 esportistes es van lluir amb uns exàmens sensacionals aconseguint unes de les millors notes.

2 NOUS CINTOS NEGRES PER EL JUDO RENSHINKAN. Dies passats les instal · lacions del Renshinkan van estar de festa, familiars, acompanyants i alumnes no van voler perdre el major esdeveniment de la carrera esportiva d'un judoka, el seu lliurament del nou pas de dan. Toni Pozo, va aconseguir el cinto negre 1º dan, mentres que en Lluis Llull Riera va aconseguir el 2º dan.

Tambe felicitar a Pep Lluis Jaume, de judo Brenes de sa Pobla, per haver aconseguit el 2º dan i a n’Aina Fanals Ramis, del Mallorca Nord Judo de Pollença, per el 1º dan. Els dos tambe prepararen aquestes noves titulacións en el club que dirigeix Pep Mascaró. Dir que un cop més aquets 4 esportistes es van lluir amb uns exàmens sensacionals aconseguint unes de les millors notes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado