Dijous 19 a les 20h, presentació del monogràfic de la revista 'El Mirall
Institució Alcover Manacor: Divendres 13 a les 20h presentació del nou disc de Vers endins; Despulla't, eixampla't, somriu! dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària
Dimecres 25 de les 18 a les 20h, microteatre: Dones valentes de Palestina a la franja de Gaza organitzat pel Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor i l'Espai de Dones de Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/09/2019 - 02:15:00
Divendres 20 a les 20h, concert de Ca! amb Joana Gomila i Arnau Obiols dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària. Entrada anticipada 5€.

Ens plau informar-vos dels actes prevists per a les properes setmanes de setembre: Divendres 13 a les 20h, presentació del nou disc de Vers endins: Despulla't, eixampla't, somriu! dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària al pati de la Institució. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€.

Dijous 19 a les 20h, presentació del monogràfic de la revista 'El Mirall': Rere les passes d'un gegant. La ruta del diccionari-català-valencià-balear a la Institució Alcover. Divendres 20 a les 20h, concert de Ca! amb Joana Gomila i Arnau Obiols dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€.

Dimecres 25 de les 18 a les 20h, microteatre: Dones valentes de Palestina a la franja de Gaza organitzat pel Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor i l'Espai de Dones de Manacor. Divendres 27 a les 20h, concert de Petit amb Joan Castells (veu i guitarra), Curro Viera (bateria), Juanjo Monserrat (guitarra) i Juanjo Tomàs (baix): L'eternitat i el mirall, dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€. Esperam que us vengui de gust venir-hi. Atentament, Institució Alcover

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Colau
Palestina como ejemplo de igualdad ? mis neuronas no dan para tanto...