Fa 21 anys que resideix a Mallorca, on va conèixer una al·lota sevillana
Alberg de Manacor: Nascut a San Juan de la Arena (Avilés) del Principat d'Astúries "La ruptura de parella i la pèrdua del treball m'enfonsaren en una profunda depressió", fa 21 anys que resideix a Mallorca
"Estic molt agraït a la Fundació Trobada per l’acolliment a l’Alberg i l’ambient familiar que es respira al centre”- son les paraules en les quals es dona per finalitzada l’entrevista.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/01/2020 - 21:38:00
Es considera Artista-pintor i ha exposat a la Biblioteca de “Piedras Blancas” i la Galeria “Octógono” a Astúries i a la Fundació “Ca’n Torró” d’Alcúdia. Al peu d’aquest escrit es mostren fotografies d’algunes de les seves obres.

"La ruptura de parella i la pèrdua del treball m'enfonsaren en una profunda depressió". Nascut a San Juan de la Arena (Avilés) del Principat d'Astúries, L. A. ha vingut a l’Alberg de Manacor derivat pel Serveis Socials de l’Ajuntament de Sa Pobla.

Fa 21 anys que resideix a Mallorca, on va conèixer una al·lota sevillana amb la que va tenir un fill que actualment té 16 anys. Fa 4 anys les desavinences de la parella provocaren la seva ruptura. Si bé al principi convingueren un règim de visites, en l’actualitat no té relació amb el seu fill.

“He viscut 21 anys a Alcúdia i en principi –manifesta- vaig treballar de jardiner durant 3 anys, per desprès passar al Sector Turístic 4 anys i finalment a la construcció, fins que vaig esser acomiadat desprès de patir un “buling”.

He viscut 21 anys a Alcúdia i en principi –manifesta- vaig treballar de jardiner durant 3 anys, per desprès passar al Sector Turístic 4 anys i finalment a la construcció, fins que vaig esser acomiadat desprès de patir un “buling” de l’empresari, que volia prescindir de tots el treballadors que no fossin de la seva família.”

La ruptura de la família i la pèrdua del treball em va enfonsar en una profunda depressió que m’obligà a sotmetre's a tractament psicològic a un centre d’Inca. Darrerament he viscut amb un amic a Sa Pobla fins que la convivència es feu impossible debut a la seva esquizofrènia, -comenta amb tristesa- i he estat una setmana al carrer”

Es considera Artista-pintor i ha exposat a la Biblioteca de “Piedras Blancas” i la Galeria “Octógono” a Astúries i a la Fundació “Ca’n Torró” d’Alcúdia. Al peu d’aquest escrit es mostren fotografies d’algunes de les seves obres. "Estic molt agraït a la Fundació Trobada per l’acolliment a l’Alberg i l’ambient familiar que es respira al centre”- son les paraules en les quals es dona per finalitzada l’entrevista.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado