ART I EDUCACIÓ PER REIVINDICAR LA IGUALTAT
Aquest divendres 14 de febrer s’ha inaugurat el segon mural per la igualtat que fa setmanes s’ha estat conformant a una de les parets de l’IES Manacor (Margalida Vinyes és il·lustradora)
Fa setmanes s’ha estat conformant a una de les parets de l’IES Manacor. L’artista Margalida Vinyes, que ha comptat amb la col·laboració de Tembo Studio, va acceptar el repte de realitzar una obra contra la violència masclista.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/02/2020 - 07:30:00
Margalida Vinyes és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ha publicat a editorials nacionals i locals com Santillana Educació, Alfaguara o General Clúster, entre d’altres, i ha treballat com a tècnica de comunicació.

ART I EDUCACIÓ PER REIVINDICAR LA IGUALTAT. El segon mural per la igualtat ja llueix a l’IES Manacor. Aquest divendres 14 de febrer s’ha inaugurat el segon mural per la igualtat, que fa setmanes s’ha estat conformant a una de les parets de l’IES Manacor. L’artista Margalida Vinyes, que ha comptat amb la col·laboració de Tembo Studio, va acceptar el repte de realitzar una obra contra la violència masclista.

A l’acte hi han intervingut l’autora i la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, a més d’una representació de l’equip directiu i de l’equip de coeducació de l’IES Manacor. Per Gomila, el mural “representa, com ho fa el de l’IES Mossèn Alcover i els que vindran, l’esperit de l’Ajuntament de fer del feminisme i la igualtat un eix transversal a les polítiques municipals”. L’IES Manacor ha aprofitat l’ocasió per dur a terme una acció reivindicativa a través de gloses.

“Catalina, la cuinera de l’Òpera”. El 2016 participa en el “Women’s International Comic Art Festival” a Brussel·les. Finalment, cal apuntar que és autora de la imatge viral "Dóna-li la volta", creada per al 8 de març del 2018.

En total, es pintaran fins a quatre murals per la igualtat al municipi de Manacor: un a l’IES Mossèn Alcover pel 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona, un a l’IES Manacor pel 8 de març,  Dia Internacional de les Dones, i un a l’IES Porto Cristo pel 17 de maig, Dia Mundial Contra l'Homofòbia i la Transfòbia.

Margalida Vinyes és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ha publicat a editorials nacionals i locals com Santillana Educació, Alfaguara o General Clúster, entre d’altres, i ha treballat com a tècnica de comunicació a l’Institut d’Innovació Empresarial del Govern de les Illes Balears.

El seu treball ha estat reconegut al catàleg “Dones Dissenyadores de Catalunya i Balears” i, a més, ha estat guardonada en diversos concursos publicitaris i obtingué el premi a la millor exposició d’il·lustració a Behance Mallorca 2013.

El 2015 s’estrena com a autora amb la novel·la gràfica “Catalina, la cuinera de l’Òpera”. El 2016 participa en el “Women’s International Comic Art Festival” a Brussel·les. Finalment, cal apuntar que és autora de la imatge viral "Dóna-li la volta", creada per al 8 de març del 2018.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado