El albergue de personas sin techo de la part forana es un servicio del Consell
11 personas siguen en la lista de espera para el Albergue de Manacor, por el estado de alarma del Coronavirus no ha habido ningún alta más
El estado de alarma ha acondicionado el movimiento de entradas y salidas de este mes pasado de marzo de 2020. Así, no ha habido ningún alta, porque estas eran las órdenes recibidas mientras dura este situación.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/04/2020 - 03:55:00
Las pernoctas mensuales han sido de 712 con una media diaria de 23 personas. Se han distribuido 739 raciones de merienda almuerzo y cena. A día 31 de marzo había 11 personas en lista de espera.

El confinamiento del estado de alarma afecta sensiblemente en el Albergue de Manacor. El estado de alarma ha acondicionado el movimiento de entradas y salidas de este mes pasado de marzo de 2020. Así, no ha habido ningún alta, porque estas eran las órdenes recibidas mientras dura este situación. En cambio ha habido dos bajas del centro.

Las pernoctas mensuales han sido de 712 con una media diaria de 23 personas. Se han distribuido 739 raciones de merienda almuerzo y cena. A día 31 de marzo había 11 personas en lista de espera. El albergue de personas sin techo de la part forana de Mallorca es un servicio del Consell de Mallorca que lo presta mediante un convenio con la Fundación Trobada de Manacor.

Degustaciones RRFF Mallorca que ens ha fet arribar una carregament compost per 5 fardells de 25 unitats cadascun de les següents begudes: Minut Maid de Taronja, Minute Maid de Melicotó, Aquabona, Coca Cola, Coca Cola Zero i Aquarius.

Generosa donació de begudes gasoses de l'empresa Coca Cola a l'Alberg de Manacor

La situació d'estat d'alarma ha servit en aquesta ocasió per despertar la solidaritat de persones i entitats que han posat els seus recursos a disposició de la comunitat, sobre tot dels més vulnerables.

Per altra banda el tancament dels locals d'oci que, a part d'esser un punt de trobada i reunió dels amics, també eren ocasions de relaxar-se uns moments durant o després de la feina i prendre una beguda freda o calenta.

En aquest cas el confinament ha privat al usuaris d'anar als locals per a gaudir d'aquests moments d'esbarjo per a prendre una beguda vet i aquí que han estat les begudes que vingut a l'alberg en forma d'un important donatiu en espècie.

Ha estat Coca Cola European Partners Iberia, a través de Degustaciones RRFF Mallorca que ens ha fet arribar una carregament compost per 5 fardells de 25 unitats cadascun de les següents begudes: Minut Maid de Taronja, Minute Maid de Melicotó, Aquabona, Coca Cola, Coca Cola Zero i Aquarius.

La Fundació Trobada vol manifestar a la entitat Coca Cola el seu agraïment més profund per aquest gest de solidaritat amb el col·lectiu de l'Alberg que debut al confinament i, com tothom, està passant moments difícils. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado