Felanitx reprèn la desinfecció als carrers del municipi.
La segona onada de la covid-19 ha obligat al consistori a reprendre les tasques de desinfecció als carrers i places de tot el municipi a partir d'aquest dimecres
La feina es farà amb els pagesos i els seus tractors i diferents voluntaris de protecció civil, en cotxe i de forma manual. Voluntaris de protecció civil varen començar a desinfectar als voltants dels centres educatius.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/10/2020 - 04:41:00
Balears de coronavirus ha decidit reprendre les tasques de desinfecció amb aigua i lleixiu pels carrers i places de tot el municipi. Es duran a terme els horabaixes a partir d'aquest dimecres i fins que la situació millori.

Felanitx reprèn la desinfecció als carrers del municipi. La segona onada de la covid-19 ha obligat al consistori a reprendre les tasques de desinfecció als carrers i places de tot el municipi a partir d'aquest dimecres. L’Ajuntament de Felanitx i com a conseqüència de l’increment de casos a

Balears de coronavirus ha decidit reprendre les tasques de desinfecció amb aigua i lleixiu pels carrers i places de tot el municipi. Es duran a terme els horabaixes a partir d'aquest dimecres i fins que la situació millori.

Es pulveritzaran les zones més concorregudes i transitades al terme municipal, on més afluència de gent hi ha, com pot ser centre de salut, principals carrers, entrada a supermercats, etc.

El regidor d’espais públics, Joan Aznar ha manifestat «Creim que davant la situació actual és necessari reprendre les tasques de desinfecció, volem donar prioritat a la seguretat sanitària dels ciutadans». Es pulveritzaran les zones més concorregudes i transitades al terme municipal, on més afluència de gent hi ha, com pot ser centre de salut, principals carrers, entrada a supermercats, etc.

La feina es farà amb els pagesos i els seus tractors i diferents voluntaris de protecció civil, en cotxe i de forma manual. Voluntaris de protecció civil varen començar a desinfectar als voltants dels centres educatius quan es va iniciar el curs escolar. També es continuen desinfectant els parcs infantils, a n’aquestes tasques de neteja s’hi ha de sumar la desinfecció que es durà a terme a partir de demà.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado