La 1ª Taula Local de Coordinació i Prevenció contra la Violència Masclista d’Inca
Luis Montero parla sobre ètica i màquines en el VI Cicle de Conferències Inca Business; posen en marxa iniciativas per impulsar el comerç local i Coordinació contra les Violències Masclistes
Luis Montero va néixer en el 65 i va estudiar Publicitat i Filosofia i Lletres. Ha viscut a Madrid, Nova York, Londres, Frankfurt, Marràqueix, Benarés i ara a Palma. Va treballar com a director creatiu en Tiempo BBDO.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/11/2020 - 08:26:00
“La nostra intenció és fomentar la transversalitat i que totes les àrees de l’Ajuntament tinguin en compte la perspectiva de gènere, així com impulsar la creació de xarxes de treball que permetin millorar el servei d’atenció i orientació.

Luis Montero parla sobre ètica i màquines en el VI Cicle de Conferències Inca Business . El Museu del Calçat i la Indústria va acollir ahir una nova conferència, en el marc de la sisena edició d’Inca Business. En aquesta ocasió, el filòsof Luis Montero va parlar sobre “Ètica amb les màquines”.

Durant la seva ponència, Montero proposà un canvi de perspectiva. Atès que les màquines ja són aquí i no se n'aniran, potser hauríem de pensar models ètics que les incloguessin, que les sumessin als nostres respectius projectes ètics per aconseguir allò que anomenem "una vida millor". Així doncs, a partir del que planteja al darrer capítol i conclusió del seu llibre “Dejad que las máquinas se acerquen a mí”, el ponent va intentar traçar un projecte ètic en el qual les màquines ens serveixin com a referència per millorar les nostres vides o, almenys, no empitjorar-les.

En aquest sentit, recordar que l’Ajuntament d’Inca treballa conjuntament amb les diferents associacions d’empresaris, comerciants i restauradors de la capital del Raiguer per continuar promocionant el comerç local i de proximitat.

Luis Montero va néixer en el 65 i va estudiar Publicitat i Filosofia i Lletres. Ha viscut a Madrid, Nova York, Londres, Frankfurt, Marràqueix, Benarés i ara a Palma. Va treballar com a director creatiu en Tiempo BBDO, com a director de Planificació Estratègica i director d'Usabilitat a Teknoland, fundà The Cocktail i va ser Chief Philosophical Officer a Soulsight; amb clients com Movistar, Vodaphone, Santander, BBVA, Sabadell, Bankinter, Campofrío, Sodexo, Viesgo, Engie, IKEA, Mahou, AXA, etc. en projectes a Espanya, UE, Gran Bretanya, EUA i Amèrica Llatina i l'Índia.

El VI Cicle de Conferències Inca Business finalitza el pròxim 3 de desembre amb la xerrada “On és la Pasta? Ven a clients amb diners”, de Miguel Navarro. En aquesta conferència, el directiu i formador mostrarà el principal error del món de les vendes, de què depenen les vendes i com aconseguir vendes d'imports alts.

Inca Business és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Inca amb la finalitat d’apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

L’Ajuntament d’Inca i Prop de tu posen en marxa una nova iniciativa per impulsar el comerç local. L’Ajuntament d’Inca, de la mà d’inca.propdetu.com, ha posat en marxa una nova iniciativa per impulsar el marketplace de comerç local i promocionar les botigues de proximitat. Així doncs, durant les pròximes setmanes se sortejaran 10 vals regal per valor de 50 euros, que es podran gastar en els diferents establiments del municipi que són membres d’aquesta plataforma digital.

D’aquesta manera, es realitzarà un sorteig setmanal d’un val regal de 50 euros entre totes les persones que s’inscriguin en aquesta promoció a través https://inca.propdetu.com/sorteig-prop-de-tu-inca/. El guanyador o guanyadora, el qual es donarà a conèixer a través de les xarxes socials d’inca.propdetu.com, podrà bescanviar el seu premi en el comerç que prefereixi. El primer sorteig es realitzarà el pròxim 13 de novembre.

En aquest sentit, recordar que l’Ajuntament d’Inca treballa conjuntament amb les diferents associacions d’empresaris, comerciants i restauradors de la capital del Raiguer per continuar promocionant el comerç local i de proximitat. En el marc d’aquesta estreta col·laboració, es va posar en marxa el passat mes de maig, inca.propdetu.com amb l’objectiu de posar a l’abast dels petits emprenedors i empresaris inquers un aparador virtual per donar a conèixer els seus productes i generar vendes online.

Inca reactiva la Taula Local de Coordinació contra les Violències Masclistes. L’Ajuntament d’Inca, en col·laboració amb l’Institut Balear de la Dona, ha reactivat avui matí la Taula Local de Coordinació contra les Violències Masclistes, un punt de trobada entre les diferents entitats, organismes i professionals que treballen en l’àmbit de la detecció, prevenció, atenció i tractament dels casos de violència de gènere al municipi.

Aquesta Taula de Coordinació neix amb la finalitat de fomentar la coordinació entre tots els agents implicats en la lluita contra la violència masclista per impulsar conjuntament la implementació de protocols. Així doncs, l’objectiu principal és aconseguir garantir l'existència d'una sòlida xarxa d'atenció i actuació en la capital del Raiguer, que permeti alhora millorar la detecció precoç dels casos i la protecció de les víctimes, entre altres qüestions.

“La nostra intenció és fomentar la transversalitat i que totes les àrees de l’Ajuntament tinguin en compte la perspectiva de gènere, així com impulsar la creació de xarxes de treball que permetin millorar el servei d’atenció i orientació, especialment a les víctimes de violència masclista”, explica la regidora d’Igualtat, Antònia Sabater.

A wonderful gift for a good man is luxury , which you can choose from our site https://www.onlyreplicawatches.com

La Primera Taula Local de Coordinació i Prevenció contra la Violència Masclista d’Inca ha estat presidida pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater, la directora de l’Institut Balear de la Dona, Maria Durán; i la directora insular d’Igualtat, Rosa Cursach. També han participat de la trobada representants de la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Inca; membres del consistori i grups polítics municipals; i representants de la comunitat educativa, entre altres. En aquest sentit, destacar que l’acte ha començat amb un minut de silenci en memòria de Remedios Cortés, darrera víctima de la violència masclista a Mallorca.

Durant el passat més de mag es va constituir la Comissió d’Intervenció amb la participació dels representats dels serveis d’atenció directa a les víctimes. En el marc d’aquesta comissió, la qual s’ha reunit ja en tres ocasions, s’ha fet una guia de recursos actualitzada, una reunió per conèixer les necessitats específiques de Serveis Socials i dues formacions a Policia Local. De forma paral·lela, està previst que la Taula Local de Coordinació i Prevenció contra la Violència Masclista es reuneix dues vegades a l’any.

Programació especial amb motiu del 25N. Un any més, amb motiu del 25 de novembre, Dia contra les Violències Masclistes, des de l’Espai de Dones d’Inca s’ha dissenyat un programa especial d’activitats amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania de què hem de lluitar plegats contra aquesta xacra social. Així doncs, durant el mes de novembre es duran a terme contacontes, tallers, jornades informatives i performances, entre moltes altres activitats, les quals se celebraran algunes de manera presencial i altres telemàticament.

Avui, abans de la celebració de la Taula Local de Coordinació contra les Violències Masclistes s’ha celebrat la penjada de la banderola commemorativa d'aquesta data per part de representants de totes les forces polítiques del Consistori. Com cada any, aquest acte ha servit per donar el sus a la programació especial del 25N.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado