AIPC-SyS se interesa por la planta baja de la Casa del Mar para la Policía.
AIPC-SyS pide en el Pleno el informe de Medio Ambiente sobre la tala de los pinos de S'Illot; Cuando estará listo el local nuevo de la "UTC"
Este espacio del inmueble se pensaba dedicarlo a la sede de la Policía de Porto Cristo y el litoral (UTC). Preguntan como está el proyecto o expediente de cambio, que pasos se están haciendo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/01/2021 - 09:36:23
Pedimos que nos enseñe el informe de Medio Ambiente y nos explique los criterios para talar los árboles. Ha habido poca sensibilidad ecológica y no se ha tenido en cuenta la opinión de los vecinos.

La coalición AIPC-SyS que lidera Antónia Llodrà Brunet eleva al Pleno del lunes dos preguntas para que el Equipo de Gobierno conteste y aclare. Dicen desde AIPC-SyS, que después de la salvajada de los árboles en S'Illot y Cala Morlanda y matar bonitos ejemplares, careciendo todo indica del preceptivo informe de Medio Ambiente, sin informar a vecinos ni a partidos políticos con representación municipal.

Pedimos que nos enseñe el informe de Medio Ambiente y nos explique los criterios para talar los árboles. Ha habido poca sensibilidad ecológica y no se ha tenido en cuenta la opinión de los vecinos.

Després de la “salvatjada” de matar arbres a alguns carrers de s’Illot sense cap informe de Medi Ambient i sense informar ni als veïnats ni als grups de l’oposició i dubta i a més sense donar cap explicació als veïnats afectats

En la segunda pregunta AIPC-SyS se interesa por la planta baja de la Casa del Mar. Este espacio del inmueble se pensaba dedicarlo a la sede de la Policía de Porto Cristo y el litoral (UTC). Preguntan como está el proyecto o expediente de cambio, que pasos se están haciendo para adecuar el mencionado local.

ANTONIA LLODRÀ BRUNET, amb DNI 1822....., portaveu del Grup Municipal AIPC/SYS, compareix davant la Batlia-Presidencia de l’Ajuntament de Manacor i formula les següents preguntes pe la sessió Plenària de l’Ajuntament de dilluns dia 11 de gener de 2021:

1) Després de la “salvatjada” de matar arbres a alguns carrers de s’Illot sense cap informe de Medi Ambient i sense informar ni als veïnats ni als grups de l’oposició i dubta i a més sense donar cap explicació als veïnats afectats per la tala volem demanar al senyor Nadal si ens pot explicar si per part de la regidoria de Medi Ambient es va emetre qualque informe al respecte. Amb quin criteri se va decidir talar els arbres amb tan poca sensibilitat ecològica i perquè no s’ha tengut en compte per res l’opinió dels ciutadans de S’Illot ??.

2) Ens varen dir que el local de la planta baixa de la “Casa del Mar”, que a la fí es va poder llogar seria destinat a les noves dependències de l’UTE de Porto Cristo. Com està el projecte o expediente pel canvi?? Quines passes s’han fet per adeqüar el local?

Per això, DEMANA a la Batlia que aquestes preguntes ens siguin contestades a la sessió plenària del 11 de gener de 2021. Porto Cristo,  7 de gener de dos mil vint-i-un. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado