COVID-19 i mantenir un aforament de 500 persones
El Quarter General Luque acollirà la quinzena edició d’Incajazz per garantir el compliment de les mesures per fer front a la COVID-19 el 4 de juliol comença
Tinons March serà l’encarregat de tancar Incajazz 2021 amb la seva actuació el 25 de juliol. La mallorquina ha crescut al llarg dels anys personalment i professionalment amb experiències tan diferents i enriquidores
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/06/2021 - 08:59:00
Incajazz s’ha consolidat com a festival de jazz de referència de Mallorca i ha congregat a públic procedent de tota l’illa. Presentam un cartell amb grans artistes de renom internacional i ampliam l’aforament dels concerts»

El Quarter General Luque acollirà la quinzena edició d’Incajazz. En el marc d’aquest festival se celebrarà un concert tots els diumenges de juliol en el pati d'armes del Quarter General Luque. Un any més, l’Ajuntament ha apostat pel talent local i tots els grups que participen en el festival tenen arrels balears.

El pròxim 4 de juliol comença la quinzena edició d’Incajazz, que avui s’ha presentat. El festival, que s’ha convertit en una cita obligada dins el panorama balear per totes aquelles persones que gaudeixen del jazz, oferirà un concert tots els diumenges del mes de juliol en la capital del Raiguer.

El pròxim 4 de juliol comença la quinzena edició d’Incajazz, que avui s’ha presentat. El festival, que s’ha convertit en una cita obligada dins el panorama balear per totes aquelles persones que gaudeixen del jazz

Per segon any consecutiu, les actuacions es duran a terme en el pati d’armes del Quarter General Luque per garantir el compliment de les mesures per fer front a la COVID-19 i mantenir un aforament de 500 persones. «A Inca no és estiu fins que no arriba el nostre festival de jazz. Any rere any, Incajazz s’ha consolidat com a festival de jazz de referència de Mallorca i ha congregat a públic procedent de tota l’illa. Presentam un cartell amb grans artistes de renom internacional i ampliam l’aforament dels concerts», assenyala la regidora de cultura, Alice Weber.

Així doncs, la primera actuació de la quinzena edició d’Incajazz serà el diumenge 4 de juliol, a càrrec de Highlands Project. Aquesta banda, amb seu a Mallorca, és actualment una de les formacions de jazz amb més projecció de les Illes Balears i l’actuació en directe sempre ha estat el seu punt fort per l’energia que transmeten els seus 10 components.

Després, l’11 de juliol actuarà en el Quarter General Luque d’Inca Pere Bujosa. El músic palmesà acaba d’editar el seu nou ep anomenat Arise, en companyia del pianista Xavi Torres i el bateria Joan Terol. El festival continua amb el concert de Rut Florit, el 18 de juliol. L’artista posseeix una àmplia trajectòria en el món de la música menorquina i el passat 2020 va gravar el seu primer disc Bàrbara nit, el qual es presenta en format de quintet, amb l’acompanyament de diversos músics de l’illa.

Tinons March serà l’encarregat de tancar Incajazz 2021 amb la seva actuació el 25 de juliol. La mallorquina ha crescut al llarg dels anys personalment i professionalment amb experiències tan diferents i enriquidores com gravar a estudis, cantar a audicions i jam sessions, tocar a teatres, a bars, festes, al carrer, col·laborar amb altres artistes, gravar jingles per a publicitat, entre altres. Tots els concerts de la quinzena edició d’Incajazz se celebraran a les 21 hores en el pati d’armes del Quarter General Luque. Les entrades seran gratuïtes i es podran adquirir a www.ticketib.com.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado