El mes de SETEMBRE serà totalment GRATUÏT per totes
Dia 14 de setembre tornarem a iniciar un nou curs de l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor per a nines i nins d’entre 4 i 9 anys, es portarà terme els dimarts i els dijous de les 17:15 a les 18:15h
PORTES OBERTES DURANT EL MES D’AGOST DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Al llarg d’aquestes darreres setmanes d’agost ja són molt els nins i les nines que han vingut a conèixer el nostre esport gràcies
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/08/2021 - 04:00:00
Els 24 equips federats del nostre Club ja estan en marxa, realitzant la pretemporada per tal d’inicar el mes de setembre i les competicions de la millor manera possible.

DIA 14 DE SETEMBRE TORNA L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Dia 14 de setembre tornarem a iniciar un nou curs de l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor. L’activitat, per a nines i nins d’entre 4 i 9 anys, es portarà terme els dimarts i els dijous de les 17:15 a les 18:15 al poliesportiu de La Salle de Manacor.

Na Nena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, serà la coordinadora esportiva i educativa de l’Escoleta, a més de comptar amb entrenadors i entrenadores titulats, mestres i monitors i monitores de temps lliure.

Us informam que aquesta iniciativa segueix en marxa i que les vostres filles i els vostres fills poden venir a disfrutar del bàsquet a La Salle. Mes informació al 667 025 063 i a les xarxes socials del Bàsquet Manacor.

El mes de SETEMBRE serà totalment GRATUÏT per totes aquelles famílies i els nins i les nines que vulguin provar el nostre esport. A partir del mes d’octubre la quota mensual serà de 20 euros. A l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor hi trobareu un ambient educatiu a on la diversió, l’amistat i el desenvolupament psicomotriu i social són l’eix principal de la nostra tasca. Per a més informació i per reservar la vostra plaça podeu telefonar al 637 203 152 o enviar un correu a [email protected]

LA PRETEMPORADA DELS 24 EQUIPS FEDERATS SEGUEIX EN MARXA. Els 24 equips federats del nostre Club ja estan en marxa, realitzant la pretemporada per tal d’inicar el mes de setembre i les competicions de la millor manera possible.

Els equips femenins i masculins des d’iniciació fins a mini realitzen sessions de bàsquet mentre que a partir d’infantil fins a sénior es realitzen sessions de preparació física de la mà de LABORATORI22 més les sessions de pista amb elks respectius entrenadors i entrenadores.

PORTES OBERTES DURANT EL MES D’AGOST DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Al llarg d’aquestes darreres setmanes d’agost ja són molt els nins i les nines que han vingut a conèixer el nostre esport gràcies a les Portes Obertes del Club.

Us informam que aquesta iniciativa segueix en marxa i que les vostres filles i els vostres fills poden venir a disfrutar del bàsquet a La Salle. Mes informació al 667 025 063 i a les xarxes socials del Bàsquet Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado